Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Heavy

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Heavy

7,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 96625 Κατηγορίες: ,
Product ID: 45902

Περίληψη

Το AMILA Fabric MultiLoop Bands θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας στην ενδυνάμωσή ολόκληρου το σώματος. Διαθέτει διάφορες θηλιές τις οποίες μπορείτε να περάσετε είτε στα χέρια είτε στα πόδια, πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή προπόνηση. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τι είναι τα AMILA Fabric MultiLoop Bands;

Το AMILA Fabric MultiLoop Band είναι ένα βολικό, συμπαγές και ευέλικτο εργαλείο προπόνησης που είναι κατάλληλο για ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προθέρμανση, για να αναρρώσετε από τραυματισμό, να αποκαταστήσετε ή να βελτιώσετε την μυϊκή σας δύναμη εκτελώντας προπονήσεις σχεδιασμένες για ολόκληρο το σώμα.

Τα Fabric MultiLoop Bands AMILA μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Yoga, σε προπόνηση cardio, προπόνηση δύναμης και φυσιοθεραπείας

Πλεονεκτήματα υφασμάτινων ζωνών AMILA Fabric MultiLoop Bands.

  • Προπόνηση για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης
  • Βολικό, συμπαγές αποτελεσματικό για όλο το σώμα
  • Με δέκα διαφορετικά Loops για ευκολότερη μετάβαση από την μια άσκηση στην άλλη

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Nylon – Polyester – Latex
  • Χρώμα: Μπλε
  • Διαστάσεις (cm): 112×5
  • Είδος: Multi Loop
  • Σκληρότητα: Σκληρό
  • Αντίσταση 200% (Kg): 10,00
  • Χώρα Προέλευσης: Κίνα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη