Λαβές AMILA Power Grip

Λαβές AMILA Power Grip

11,90

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 96628 Κατηγορίες: ,
Product ID: 45883

Περίληψη

Οι λαβές Power Grip από την AMILA θα γίνουν από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Compact σχεδιασμός, αλλά με αμέτρητες διαφορετικές χρήσεις, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε του στόχους σας. Ειδικά σχεδιασμένες για βελτίωση των αποτελεσμάτων, μειώνοντας παράλληλα τη δυσφορία που μπορεί να προκαλέσουν οι ίσιες λαβές ή οι μπάρες. Διαθέτουν διπλό ιμάντα για μέγιστη αντοχή.

Ειδικός Σχεδιασμός

Οι λαβές Power Grip από την AMILA επιτρέπουν ένα πιο φυσικό εύρος κίνησης κατά την διάρκεια έλξεων (άρσεις θανάτου με μπάρα, κωπηλατική, έλξεις σε μονόζυγο κλπ.) και άλλων ασκήσεων.

Δοκιμάστε 3 Διαφορετικές Λαβές!

ErgoGrip: Η λαβή εφαρμόζει στην παλάμη και η δύναμη ασκείται στο δυνατότερο μέρος της, το μέσο της. Ιδανική για ασκήσεις με πολλές επαναλήψεις.

PowerGrip: Τα πιο αδύναμα μέρη της παλάμης, τα άκρα της, υποστηρίζονται ώστε να επιτρέπουν την άρση ή την έλξη μεγαλύτερου βάρους.

Power+: Σας επιτρέπει την τοποθέτηση της λαβής σε πολυόργανα για έλξεις ή πιέσεις.

Προσαρμόστε τις Λαβές Παντού

Οι λαβές Power Grip μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα μηχανήματα έλξεων, σε μηχανήματα τροχαλιών, σε μπάρες και λάστιχα. Οι διαφορετικές λαβές ενεργοποιούν διαφορετικές μυϊκές ομάδες, έτσι ο αθλούμενος μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένη γωνία, στοχεύοντας συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη