Κολύμβηση

Κολύμβηση

Βήματα για την επιτυχία

Scott Bay

34,20

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 19251

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Βήματα για την Επιτυχία» στον αθλητισμό προστίθεται το βιβλίο για το άθλημα της κολύμβησης.

Το βιβλίο «Κολύμβηση: Βήματα για την Επιτυχία» παρέχει μια προοδευτική και εξειδικευμένη καθοδήγηση στις βασικές δεξιότητες της κολύμβησης μέσα από 10 Βήματα, που αναφέρονται στην επίπλευση και την υδροδυναμική της κολύμβησης, στα αγωνιστικά στυλ, στις στροφές και τις εκκινήσεις, και τέλος στην παρουσίαση θεμάτων για την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας η οποία αναπτύσσεται ευρέως τα τελευταία χρόνια.

Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και προπονητές κολύμβησης, σε αρχάριους για εκμάθηση κολύμβησης, αλλά και πιο προχωρημένους κολυμβητές για την κατανόηση της κολυμβητικής τεχνικής, σε σπουδαστές της διδασκαλίας της κολύμβησης, και στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται να μάθει τα βασικά Βήματα της κολύμβησης.

Στο βιβλίο «Κολύμβηση: Βήματα για την Επιτυχία» ο πολύπειρος προπονητής Scott Bay εξηγεί τα στοιχεία της τεχνικής και παρέχει πληθώρα ασκήσεων και παραλλαγών που αποσκοπούν στην προσαρμογή της δυσκολίας των ασκήσεων σύμφωνα με τις δυνατότητες αλλά και την πρόοδο του κολυμβητή.

Το βιβλίο αυτό θα σας χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς για την εκμάθηση της κολύμβησης, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει ένα σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης της προόδου σας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια Ευάγγελος Γαλάνης, Γεώργιος Θεοφιλίδης, Πέτρος Νάτσης, Αντώνιος Χατζηγεωργιάδης
Μετάφραση Ευάγγελος Γαλάνης, Γεώργιος Θεοφιλίδης, Πέτρος Νάτσης, Αντώνιος Χατζηγεωργιάδης
ISBN 978-960-602-242-5
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη