Κλινική Ανατομία Ώμου

Κλινική Ανατομία Ώμου

Αριστείδης Χ. Ζιμπής

48,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αυτό,αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση όχι μόνο των ανατομικών στοιχειών που δομούν την ωμική ζώνη,αλλά κυρίως της λειτουργικής τους σχέσης, της εμβιομηχανικής και της φυσιολογίας των επιμέρους αρθρώσεων, και της συσχέτισής τους με τη συνήθη μυοσκελετική παθολογία του Ώμου και αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα στην Ελληνική Ιατρική βιβλιογραφία, για κάθε γιατρό, αλλά ιδιαίτερα για τους ειδικευόμενους και τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς, τους φυσικοθεραπευτές, και τους φυσιάτρους.

Τα περιεχόμενά του προσφέρουν στον κλινικό γιατρό τη δυνατότητα να κατανοήσει πέραν της δομής και την πολύπλοκη λειτουργική αλληλεπίδραση των ανατομικών στοιχειών που συνθέτουν το Ώμο-Θωρακικό λειτουργικό σύμπλεγμα, τη Γληνο-Βραχιόνιο, την Ακρώμιο-Κλειδική και την Στέρνο-Κλειδική άρθρωση επίσης. Με τη γνώση αυτή ο κλινικός γιατρός, ο χειρουργός, ο φυσικοθεραπευτής, μπορούν να αντιλαμβάνονται πληρέστερα τη δυσλειτουργία του Ώμου, τις παθολογικές αλλοιώσεις που την προκαλούν,όπως επίσης τα συμπτώματα και τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης και της απεικόνισης που οδηγούν τον ασθενή στην ανάγκη να αναζητήσει θεραπευτική παρέμβαση.

Η πλούσια εικονογράφησή του με ευκρινείς παρουσιάσεις ανατομικών παρασκευασμάτων, σε πολλές από τις οποίες έχουν προστεθεί επεξηγηματικές παρεμβάσεις πάνω στις φωτογραφίες, επιτρέπουν στον αναγνώστη να αντιληφθεί χωρίς δυσκολία, κρίσιμης σημασίας ανατομικές λεπτομέρειες αυτού του θαυμαστού λειτουργικού συμπλέγματος του Ώμου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2017
ISBN 9789606080050
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη