Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος (3η έκδοση)

Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος (3η έκδοση)

76,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο Απεικόνιση του μυοσκελετικού συστήματος χαρακτηρίζεται από περίπου 400 περιστατικά, ληφθέντα από τους φακέλους διδασκαλίας των σύγχρονων κορυφαίων ιατρικών κέντρων. Αυτά τα πρακτικά περιστατικά περιλαμβάνουν όλες τις μεθόδους απεικόνισης –συμπεριλαμβανομένης της ακτινογραφίας, της CT, της MR, της πυρηνικής ιατρικής και της υπερηχογραφίας– όπως και όλες τις κατηγορίες των νόσων του μυοσκελετικού, μεταξύ αυτών του τραύματος, των όγκων, των παθήσεων στις αρθρώσεις, της ενδοκρινικής και μεταβολικής οστικής νόσου, των λοιμώξεων, των εγγενών και αναπτυξιακών καταστάσεων και των εκδηλώσεων από το μυοσκελετικό μιας συστημικής νόσου.

Καθώς είναι ανά ανατομική περιοχή, κάθε περιστατικό ακολουθεί μια συνεπή μορφή, που παρουσιάζεται ως άγνωστης διάγνωσης, με σύντομο ιατρικό ιστορικό, εικόνες, περιγραφή των ευρημάτων, διαφορικές διαγνώσεις και ανάλυση της περίπτωσης. Αυτή η μορφοποίηση προσομοιώνει την εμπειρία αντιμετώπισης ενός περιστατικού με εξειδικευμένο σύμβουλο και είναι ιδανική για την όξυνση των διαγνωστικών δεξιοτήτων σε όλους όσοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ή για την ενίσχυση της πρακτικής γνώσης.

Μέσα θα βρείτε
• 20% νέα περιστατικά και εικόνες.
• Περίπου 400 περιστατικά, που σας καθοδηγούν στις συχνότερες διαταραχές που συναντώνται.
• Πάνω από 1.000 υψηλής ποιότητας εικόνες, που υποστηρίζουν ταχείες και ακριβείς διαγνώσεις.
• Τυπική διδακτική μορφή, που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική μελέτη και επανάληψη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2015
ISBN 978-960-583-053-3
Σελίδες 588
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη