Καθοδήγηση προγραμμάτων ομαδικής άσκησης

Καθοδήγηση προγραμμάτων ομαδικής άσκησης

Carol Kennedy-Armbruster, Mary Yoke

45,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η 3η έκδοση του Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης, αναδεικνύει μια ποικιλία μορφών ομαδικής άσκησης μέσω των αρχών της καθοδήγησης, των τεχνικών διόρθωσης και προοδευτικότητας των ασκήσεων καθώς και κρίσιμων σημείων των οδηγιών ασφαλείας.

Βασισμένο σε ερευνητικά δεδομένα, αυτό το σύγγραμμα θα εμπλουτίσει και θα βελτιώσει τις δεξιότητες των επαγγελματιών ομαδικής άσκησης προετοιμάζοντας τους για πιο δυναμικά, πιο ασφαλή και πιο αποδοτικά πλάνα.

Η 3η έκδοση του βιβλίου Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης προχωρά από τη θεωρία στην πράξη με μια λογική σειρά.

Διεξοδικά αναθεωρημένη και αναδιαμορφωμένη έκδοση σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές επιταγές της Θεραπευτικής άσκησης.

Προσφέρει περιεχόμενο το οποίο θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας και άθλησης να εξελιχθούν και να τελειοποιήσουν τον τρόπο εφαρμογής άσκησης σε ομαδικά τμήματα.

Οι αλλαγές στην 3η έκδοση αφορούν τα εξής :

  • Διαδικτυακά βίντεο, που ξεπερνούν τα 100 λεπτά (αφορά την αγγλική έκδοση), επιδεικνύοντας παραδείγματα των σημαντικών σημείων του κειμένου.
  • Νέα κεφάλαια που καλύπτουν κοινωνικές εκφάνσεις της ομαδικής άσκησης, μεθόδους καθοδήγησης που βασίζονται σε προπονητική προσέγγιση, καθώς επίσης τη νευρομυϊκή και τη λειτουργική άσκηση.
  • Πλαίσια επισήμανσης τα οποία επικεντρώνουν στα σημαντικά ζητήματα, στα ερευνητικά δεδομένα, στα κρίσιμα σημεία ελέγχου της τεχνικής και της ασφάλειας καθώς και παραδείγματα δεξιοτήτων πρακτικής άσκησης που διευκολύνουν τη γρήγορη εκμάθηση.
  • Μικρές εργασίες στο τέλος κάθε κεφαλαίου, οι οποίες παροτρύνουν τον αναγνώστη για αναζήτηση πέρα του συγγράμματος έτσι ώστε να βελτιώσει τις πρακτικές του δεξιότητες.
  • Έντυπα αξιολόγησης τα οποία επιτρέπουν στους εκγυμναστές μια επιτυχημένη καθοδήγηση με προαρμογή των σημαντικών σημείων μιας επιτυχημένης καθοδήγησης σε κάθε ξεχωριστή μορφή ομαδικής άσκησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
ISBN 9789606080258
Σελίδες 508
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη