Κατάγματα

Κατάγματα

Βασικές Τεχνικές στην Ορθοπαιδική Χειρουργική

Donald A. Wiss

150,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 28240

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η πιο εύκολη στη μεταφορά και πρακτική πηγή για τη διαφορική διάγνωση των δερματικών παθήσεων που κυκλοφορεί σήμερα.

Πάνω από 600 σελίδες με καταλόγους διαφορικής διάγνωσης και εκατοντάδες νόσους με κλινικές πληροφορίες και φωτογραφίες, που βοηθούν στην επιλογή της σωστής διάγνωσης για τον κάθε ασθενή.

Στους καταλόγους της διαφορικής διάγνωσης θα βρείτε…

– ένα κατάλογο με νόσους που ξεκινά από τις πιο συνήθεις ή τις πιο σοβαρές και συνεχίζεται με τις λιγότερο συχνές

– για τις πιο συχνές δερματικές νόσους: αξιολόγηση συμπτωμάτων κατανομή των βλαβών στο σώμα διαγνωστικές εξετάσεις και χαρακτηριστικά ιστοπαθολογικά ευρήματα συσχετιζόμενες συστηματικές νόσους στοιχεία θεραπευτικής αντιμετώπισης

– εκατοντάδες έγχρωμες κλινικές φωτογραφίες

Το κείμενο περιέχει ένα πρόσθετο εκτενές τμήμα με σύνδρομα που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις από το δέρμα, για να συμβάλλει στη φροντίδα και τη μελέτη των ασθενών αυτών.

Το βιβλίο έχει επιμεληθεί ο διάσημος ειδικός Dr. Boni E. Elewski, γεγονός που εγγυάται μία ανεκτίμητη καθοδήγηση στη διαδικασία της δερματολογικής διάγνωσης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2010
Επιμέλεια Μαυρογένης Α., Χατζηκομνηνός Ι.
ISBN 9789606802140
Σελίδες 808
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη