Ιστιοπλοΐα ολυμπιακών κατηγοριών και ανοιχτής θαλάσσης

Ιστιοπλοΐα ολυμπιακών κατηγοριών και ανοιχτής θαλάσσης

Ιωάννης Βογιατζής

20,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4467

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί μια προσπάθεια μύησης των φοιτητών της ειδικότητας της Ιστιοπλοΐας, στη διδακτέα ύλη των θεματικών ενοτήτων που εμπεριέχονται στον οδηγό προπτυχιακών σπουδών του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Τα κεφάλαια του συγγράμματος είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο ειδικευόμενος φοιτητής να κατανοήσει θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ως μελλοντικός εκπαιδευτής-προπονητής στην ιστιοπλοΐα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2008
ISBN 978-960-399-762-7
Σελίδες 122
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη