Η μέθοδος Ικιγκάι

Η μέθοδος Ικιγκάι

Ξύπνα το αληθινό σου πάθος και πραγμάτωσε τους σκοπούς της ζωής σου

Έκτορ Γκαρθία (Κιράι), Φρανσέσκ Μιράλιες

11,97

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 12805

Περίληψη

Αφού ανακάλυψαν τα κλειδιά της δραστηριοποίησης και της μακροζωίας με το έργο τους «Ικιγκάι: Tα μυστικά της Ιαπωνίας για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή» (μπεστ σέλερ που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 30 γλώσσες), ο Έκτορ Γκαρθία (Κιράι) και ο Φρανσέσκ Μιράλλιες επανέρχονται στη χιλιόχρονη αυτή κουλτούρα για να γράψουν ένα πρακτικό βιβλίο ικανό να ισχυροποιήσει τους σκοπούς της ζωής μας ώστε να τους υλοποιήσουμε σήμερα κιόλας. Ικιγκάι σημαίνει «λόγος ύπαρξης» ή «πάθος της ζωής μας» στα ιαπωνικά, αλλά πώς να το βρει κανείς; Κι αν ήδη έχουμε βρει το ικιγκάι μας, πώς να το ενδυναμώσουμε για να εμπνεύσει όλες τις πλευρές της ύπαρξής μας;

Για να το πετύχουμε αυτό, το βιβλίο προτείνει 35 διαδρομές με πρακτικές ασκήσεις, για να οδηγήσουμε το τρένο των επιδιώξεών μας προς τον επιλεγμένο προορισμό, βοηθώντας ταυτόχρονα να αναδυθούν με φυσικό τρόπο από μέσα μας η ευτυχία και η ευεξία.

«Μας προτρέπει να απλοποιήσουμε τη ζωή μας επιλέγοντας τα πράγματα που μας δίνουν χαρά. Κατά τον ίδιο τρόπο που με το βιβλίο μου προσπάθησα να δώσω έμφαση στην αρχή πως πρέπει να διαλέγουμε τι θέλουμε να κρατήσουμε κι όχι τι θέλουμε να πετάξουμε, το Ικιγκάι αποδεικνύει πως το να μεγαλώνει κανείς είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσει να είναι ενεργός, να συνεχίσει να χαμογελά, να συνεχίσει να δημιουργεί και να έρχεται σε επαφή με τους συνανθρώπους του».

Marie Kondo, συγγραφέας του «Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη»

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πατάκης
Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια Ευαγγελία Δάλκου
Μετάφραση Χριστίνα Θεοδωροπούλου
ISBN 978-960-16-8248-8
Σελίδες 320
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΙΓΚΑΪ
- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΙΝΚΑΝΣΕΝ
ΟΡΟΣ ΦΟΥΤΖΙ
ΓΚΑΝΜΠΑΡΙΜΑΣΥ
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ
ΣΕΝΠΑΪ
ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ
ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ
ΓΚΑΣΟΥΚΟΥ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΠΑΡΕΤΟ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΦΙΛΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ
SLOW LIFE
- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ
ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΩ
ΧΑΪΚΟΥ
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
NIGHTSHIFT
ΕΝΣΟ
ΚΟΑΝ
MINDFULNESS
SERENDIPITY
RAK
ΑΦΗ
ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΪΖΕΝ
ΚΙΟΥΝΤΟ
ΤΟΣΟΓΚΟΥ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΚΙΓΚΑΪ
Ευχαριστίες

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη