Βρες το στοιχείο σου

Βρες το στοιχείο σου

Ken Robinson, Lou Aronica

12,92

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 12797

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Γραμμένο από έναν εκ των κορυφαίων στοχαστών και ομιλητών στον κόσμο γύρω από τη δημιουργικότητα, την αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία, το Βρες το Στοιχείο σου αναφέρεται στο σημείο όπου το φυσικό ταλέντο συναντά το προσωπικό πάθος. Όταν οι άνθρωποι φτάνουν στο στοιχείο τους, νιώθουν πως είναι πραγματικά ο εαυτός τους, έχουν κίνητρο και πετυχαίνουν την κορυφαία επίδοσή τους.

Διερευνά τα συστατικά ενός νέου πλαισίου ιδεών: τη διαφορετικότητα της ευφυΐας, τη δύναμη της φαντασίας και της δημιουργικότητας, και τη σημασία της αφοσίωσης και της πίστης στις ικανότητές μας. Με καυστικό χιούμορ, ο Ken Robinson μελετά τις συνθήκες που μας επιτρέπουν να βρεθούμε στο Στοιχείο μας, αλλά και όσες δυσκολεύουν την πιθανότητα αυτή. Μας δείχνει ότι η ηλικία και το είδος του επαγγέλματος δεν αποτελούν εμπόδια και πως, από τη στιγμή που θα βρούμε τον δρόμο μας, μπορούμε να βοηθήσουμε κι άλλους να το κάνουν.

Το Βρες το Στοιχείο σου περιγράφει μια πραγματικά απαραίτητη στρατηγική για τη μεταμόρφωση της εκπαίδευσης, της εργασίας και της επικοινωνίας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ζωής και της επιτυχίας στον 21ο αιώνα.

 

Το Βρες το Στοιχείο σου δίνει την αίσθηση πως όλα είναι πιθανά, αν ψάξουμε βαθιά μέσα μας, αξιοποιώντας τη φαντασία και την περιέργειά μας.
Vidal Sassoon, κομμωτής και επιχειρηματίας

 

Όσοι σκέφτονται διαφορετικά κάνουν τον κόσμο ένα πιο ενδιαφέρον μέρος. Πρέπει να φροντίσουμε να αναπτύξουμε δημιουργικούς ανθρώπους, αντί να τους στιγματίζουμε ως προβληματικούς.
Temple Grandin, συγγραφέας του Thinking in Pictures

 

Καταξιωμένος στους τομείς της δημιουργικής ανάπτυξης, της καινοτομίας και του ανθρώπινου δυναμικού, ο συγγραφέας ασχολείται με την πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς για να ορίσει και να επιδιώξει μια δουλειά που εναρμονίζεται με τα ατομικά ταλέντα και πάθη του, ώστε να πετύχει και να ζήσει καλά… Πειστικό και συναρπαστικό, το ευχάριστο αυτό βιβλίο θα έχει απήχηση σε ένα ευρύτατο κοινό.
Publishers Weekly

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διόπτρα
Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-960-605-697-0
Σελίδες 352
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
Το στοιχείο
Σκεφτείτε διαφορετικά
Πέρα από τη φαντασία
Στη ζώνη
Βρείτε τη φυλή σας
Τι θα σκεφτούν;
Νιώθετε τυχεροί;
Κάποιος να με βοηθήσει
Είναι πολύ αργά;
Από αγάπη ή για τα χρήματα
Η πορεία προς την επιτυχία
Επίλογος
Σημειώσεις
Ευχαριστίες

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη