Αθλητικοί τραυματισμοί

Αθλητικοί τραυματισμοί

Duane Iversen, Richard Irvin, Steven Roy

49,00

Κυρίαρχος στόχος αυτού του βιβλίου είναι η πρόληψη των τραυματισμών και όχι μόνο η αποκατάσταση. Το βιβλίο αυτό είναι το βασικό σύγγραμμα για πάνω από 20 χρόνια σε Πανεπιστήμια της Αμερικής

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η Αθλητιατρική είναι ένα εξαιρετικά ευρύ πεδίο που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ιατρικού αλλά και ο παραϊατρικού προσωπικού συμπεριλαμβανομένων και των παθολόγων, φυσιοθεραπευτών, υπεύθυνων αποκατάστασης, φυσιολόγων και καθηγητών φυσικής αγωγής. Το βιβλίο καταπιάνεται με τις ευθύνες τους κάθε επαγγελματία στο χώρο της αθλητιατρικής σε σχέση με την υγεία του αθλητή.

Κυρίαρχος στόχος αυτού του βιβλίου είναι η πρόληψη των τραυματισμών και όχι μόνο η αποκατάσταση. Το βιβλίο αυτό είναι το βασικό σύγγραμμα για πάνω από 20 χρόνια σε Πανεπιστήμια της Αμερικής

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2007
Επιμέλεια Γεώργιος Τσίγκανος
ISBN 978-960-8410-51-0
Σελίδες 442
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1332g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη