Ερωτήσεις πιστοποίησης Β2. Καλαθοσφαίριση (ΕΟΠΠΕΠ)

Ερωτήσεις πιστοποίησης Β2. Καλαθοσφαίριση (ΕΟΠΠΕΠ)

Για τις εξετάσεις αποφοίτων των δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ

Δημήτριος Κουρσαράκος

10,80

8,9013,00
Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται στους σπουδαστές των Ι.Ε.Κ., της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων – Καλαθοσφαίριση». Περιλαμβάνει υποδειγματικές απαντήσεις στην Τράπεζα θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π,, για την ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης.

Το εγχειρίδιο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των σπουδαστών των Ι.Ε.Κ. της συγκεκριμένης ειδικότητας

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 978-618-5649-29-6
Σελίδες 108
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη