Επτά

Επτά

7 Μαραθώνιοι σε 7 εβδομάδες κάτω από 3 ώρες

Κώστας Χουβαρδάς

14,85

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον δρόμο. Ο δρόμος είναι το πεπρωμένο του, αυτό που καθόρισε την ως τώρα ζωή του. Στον δρόμο μεγάλωσε από παιδί, όταν έγινε δρομέας από ανάγκη για να πηγαίνει στο σχολείο. Στον δρόμο έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό. Στον δρόμο πέρασε χιλιάδες ώρες, τρέχοντας αποστάσεις που, αν αθροιστούν, μας κάνουν περίπου τρεις φορές τον γύρο της Γης, και αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες μαραθωνοδρόμους, χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει κορυφαίος αθλητής.

Το φθινόπωρο του 2022 κατάφερε να πετύχει ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ, που βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Εμπνεύστηκε από την προσπάθεια της Αμερικανίδας μαραθωνοδρόμου Σαλέιν Φλάναγκαν, που πέτυχε το ρεκόρ των 6 συνεχόμενων μαραθωνίων σε χρόνο κάτω από 3 ώρες σε 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των 7 και του παγκόσμιου ρεκόρ για τους περισσότερους διεθνείς μαραθωνίους κάτω από 3 ώρες σε συνεχόμενες εβδομάδες.

Ξεκίνησε ένα ταξίδι από την Κολονία, διέσχισε το Μόναχο, το Άμστερνταμ, τη Βενετία, τη Φρανκφούρτη και την Κωνσταντινούπολη και κατέληξε στις 13 Νοεμβρίου του 2022, στις 11:54, να βρει την Ιθάκη του, σηκώνοντας «λευκά πανιά» στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας.

Ο Κώστας Χουβαρδάς είναι ένας πολίτης του κόσμου, που έχει τρέξει σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Αυτή είναι η ιστορία του.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 978-960-484-928-4
Σελίδες 302
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 342g

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη