Έξι + ένα

Έξι + ένα

Τεχνική-Τακτική-Προπόνηση Τερματοφύλακα στη Χειροσφαίριση

Δημήτρης Χατζημανουήλ

22,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο ΕΞΙ+ΕΝΑ Τεχνική-Τακτική-Προπόνηση Τερματοφύλακα στη Χειροσφαίριση, αναλύει όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τον τερματοφύλακα στη χειροσφαίριση. Η τεχνική, η τακτική και η προπόνηση του τερματοφύλακα επεξεργάζονται λεπτομερώς και δίνουν στον αναγνώστη μία κατευθυντήρια γραμμή για θέματα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη αγωνιστική θέση. Η μεθοδολογία που ακολουθείται εκφράζεται από πλήθος επεξηγήσεων και εμπεριστατωμένων υποδείξεων με τη μορφή κειμένων, εικόνων, σκίτσων και γραφικών αναλύσεων. Η προσπάθεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη σημασία που πρέπει να δίνεται στη συγκεκριμένη αγωνιστική θέση σε όλα τα στάδια της ηλικιακής ανάπτυξης ενός χειροσφαιριστή. Είναι μια λεπτομερής κατάθεση βιωμάτων αλλά και θεωρητικών γνώσεων για ένα εξειδικευμένο θέμα που αφορά κύρια την προπονητική διαδικασία. Δημιουργεί προϋποθέσεις για υψηλότερης ποιότητας προπόνηση και παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα στο μέλλον. Με λίγα λόγια είναι μια κατάθεση “ψυχής” που απευθύνεται σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους αναγνώστες, οι οποίοι προσπαθούν να μελετήσουν πιο δεξοδικά ορισμένα εξειδικευμένα ζητήματα όπως είναι αυτό της αγωνιστικής θέσης του τερματοφύλακα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2011
ISBN 978-960-93-2339-0
Σελίδες 168
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη