Εκπαιδευτική Ψυχολογία, 6η Έκδοση

Εκπαιδευτική Ψυχολογία, 6η Έκδοση

Santrock W. John

65,25

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 42489

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Περιέχει: Κεφάλαιο 1: Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Ένα Εργαλείο Αποτελεσματικής Διδασκαλίας, Κεφάλαιο 2: Γνωστική και Γλωσσική Ανάπτυξη, Κεφάλαιο 3: Κοινωνικά Πλαίσια και Κοινωνικοσυναισθηματική Ανάπτυξη, Κεφάλαιο 4: Ατομικές Διαφορές, Κεφάλαιο 5: Κοινωνικοπολιτισμική Διαφορετικότητα, Κεφάλαιο 6: Μαθητές με Ιδιαιτερότητες, Κεφάλαιο 7: Συμπεριφορικες και κοινωνικογνωστικές Προσεγγίσεις, Κεφάλαιο 8: Η Προσέγγιση Επεξεργασίας Πληροφοριών, Κεφάλαιο 9: Σύνθετες γνωστικές διεργασίες , Κεφάλαιο 10: Κοινωνικές Κονστρουκτιβιστικες Προσεγγίσεις, Κεφάλαιο 11: Μάθηση και Νόηση στα Γνωστικά Αντικείμενα, Κεφάλαιο 12: Σχεδιασμός, Διδασκαλία  και Τεχνολογία, Κεφάλαιο 13: Κίνητρα, Διδασκαλία και Μάθηση, Κεφάλαιο 14: Διαχείριση Σχολικής Τάξης, Κεφάλαιο 15: Σταθμισμένα Τεστ και Διδασκαλία, Κεφάλαιο 16: Αξιολόγηση και Βαθμολόγηση της Τάξης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Αντωνίου Αλέξανδρος-Σταμάτιος, Πολυχρόνη Φωτεινή
ISBN 978-960-418-807-9
Σελίδες 664
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη