Ψυχολογία, 12η Έκδοση

Ψυχολογία, 12η Έκδοση

Tavris Carol, Wade Carole

93,65

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 42484

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Περιέχει: Τι είναι Ψυχολογία – Πώς Διεξάγουν Έρευνα οι Ψυχολόγοι – Γονίδια, Εξέλιξη και Περιβάλλον – Ο Εγκέφαλος και το Νευρικό Σύστημα – Βιορυθμοί και Νοητικές Καταστάσεις – Αίσθηση και Αντίληψη – Μάθηση και Εξαρτημένη Απόκριση – Η Συμπεριφορά στο Κοινωνικό και Πολιτισμικό Πλαίσιο – Σκέψη και Νοημοσύνη – Μνήμη – Συναίσθημα, Στρες και Υγεία – Κίνητρα – Δια Βίου Ανάπτυξη – Θεωρίες Προσωπικότητας – Ψυχικές Διαταραχές – Προσεγγίσεις Θεραπευτικής Αντιμετώπισης των Ψυχικών Διαταραχών – Γλωσσάρι – Βιβλιογραφία – Πηγές –  Ευρετήριο Ονομάτων – Ευρετήριο Όρων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τζιόλας
Έτος Έκδοσης 2017
Επιμέλεια Βασιλική Τσούρτου, Μαρία Μαρκοδημητράκη
ISBN 978-960-418-707-2
Σελίδες 848
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη