Εγχειρίδιο ασκήσεων ανατομικής

Εγχειρίδιο ασκήσεων ανατομικής

I. Whitemore, J.A. Gosling, P.F. Harris, P.L.T. Willan

29,70

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

«Οι εικόνες για την κατανόηση της ανατομίας του ανθρώπου έχουν κεντρικό ρόλο μέσα στο κείμενο ενός βιβλίο Ανατομικής.
Το βιβλίο Ανατομικής του καθηγητού Gosling και των συνεργατών του, με τη βοήθεια ειδικών και έμπειρων τεχνιτών, περιέχει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες του πτώματος, σχεδιαγράμματα που επεξηγούν τις εικόνες, τομές που συνοδεύονται από άξονες για τον προσανατολισμό του παρασκευάσματος, ακτινολογικές εικόνες, μαγνητικές και υπολογιστικές τομογραφίες σε συνδυασμό με κείμενο, κλινικές ασκήσεις και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
Το βιβλίο αποτελεί ανατομική εργασία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, προσφέροντας στον φοιτητή τη δυνατότητα εύκολης προσέγγισης και καλύτερης κατανόησης του μαθήματος της Ανατομικής στην αίθουσα ανατομών».

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2003
Επιμέλεια Σοφία. Ι. Αναγνωστοπούλου
ISBN 9789603942269
Σελίδες 388
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1640g
Διαστάσεις 24 × 31 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη