Στοιχεία ανατομικής

Στοιχεία ανατομικής

Borley Neil R, Whitaker Robert H.

20,70

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

«Το εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζει με εύληπτο και παραστατικό τρόπο όλες τις θεματικές ενότητες που εμπεριέχει. Έτσι, στην ενότητα των αγγείων και νεύρων, το λιτό και περιεκτικό κείμενο συνδυάζεται με αριστοτεχνικά σχηματογραφήματα που “διαλύουν” τα ερωτηματικά και του πιο δύσπιστου αναγνώστη, ενώ το κεφάλαιο των μυών και αρθρώσεων αποδίδεται με έναν γρήγορο, επεξηγηματικό τρόπο. Συγχρόνως, το κείμενο ενισχύεται και από άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, που προβληματίζουν πολλές φορές τον αναγνώστη, όπως τα τρήματα του κρανίου και της σπονδυλικής στήλης, οι χώροι και οι κοιλότητες του ανθρώπινου σώματος, η θέση των ανατομικών δομών σε σχέση με τους σπονδύλους, οι χρόνοι οστέωσης, τα δερμοτόμια και η διανομή των δερματικών νεύρων, τα παράγωγα των φαρυγγικών τόξων, ο σηραγγώδης κόλπος και το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Σε αυτήν την τρίτη διεθνή έκδοση το κείμενο εμπλουτίστηκε με επιλεγμένες γνώσεις “Επιφανειακής Ανατομικής” και μερικές εικόνες, όπου αυτό ήταν απαραίτητο.
Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο βοήθημα για τον φοιτητή της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής, τόσο για γρήγορη και ευχάριστη υπόμνηση-ανασκόπηση των ανατομικών του γνώσεων, όσο και για την εύκολη προετοιμασία του για τις εξετάσεις στην Ανατομική. Είναι, όμως, χρήσιμο και για τους ειδικευόμενους και ειδικευμένους ιατρούς, όταν θέλουν να ανατρέξουν γρήγορα σε κάποια ενότητα της Ανατομικής, αλλά και για τους επιστήμονες διαφόρων παραϊατρικών ειδικοτήτων».

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2006
Επιμέλεια Γεώργιος Παρασκευάς
ISBN 9789603944386
Σελίδες 252
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 590g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη