Εγχειρίδιο ρεφλεξολογίας

Εγχειρίδιο ρεφλεξολογίας

Ένας εύχρηστος οδηγός για τη θεραπεία του σώματος μέσω των ποδιών και των χεριών

WILLS PAULINE

10,80

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ο δρόμος για την ολιστική υγεία.

Η ρεφλεξοθεραπεία χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Κίνα, στην Αίγυπτο και στην Ινδία και πλέον αναγνωρίζεται ως μια αποτελεσματική, ολιστική θεραπεία για διάφορα νοσήματα και για την ανακούφιση από το στρες. Με τη χρήση σαφών απεικονίσεων, παρουσιάζεται πώς όλες οι εσωτερικές δομές του σώματος και τα όργανα αντικατοπτρίζονται στα αντανακλαστικά σημεία, ενώ μέσω ενός οδηγού βήμα προς βήμα επεξηγείται η εφαρμογή τεχνικών πίεσης και μάλαξης στα αντανακλαστικά σημεία των ποδιών και των χεριών, με σκοπό την αντιμετώπιση ποικίλων διαταραχών. Το Εγχειρίδιο ρεφλεξολογίας είναι ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους στο πεδίο της ρεφλεξολογίας.

Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές ρεφλεξοθεραπείας:

  • Για ανακούφιση του αποκλεισμού της ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει πόνο και ανικανότητα.
  • Για ανακούφιση της έντασης, του στρες και των καταπονήσεων.
  • Για ενθάρρυνση του σώματος να επανέλθει στη βέλτιστη υγεία.
  • Για επαύξηση του οφέλους της επούλωσης σε συνδυασμό με την ενασχόληση με τα τσάκρα και τη χρωματοθεραπεία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Κωνσταντίνος Κατσουλάκης
ISBN 9789605835408
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη