Διδακτική της oμαδικής xειροσφαίρισης

Διδακτική της oμαδικής xειροσφαίρισης

Δημήτρης Χατζημανουήλ

28,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η παρούσα συγγραφική δουλειά επιχειρεί να προσεγγίσει όλα τα ζητήματα και θέματα που αφορούν τη Διδακτική της Ομαδικής Χειροσφαίρισης στις δύο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η θεωρία και η πράξη όλων των αντικειμένων που αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών στην Α/θμια και στη Β/θμια εκπαίδευση αναλύονται διεξοδικά και δίνουν στον αναγνώστη χρήσιμες πληροφορίες. Το κάθε αντικείμενο διδασκαλίας αναλύεται διεξοδικά και η μεθοδολογία που ακολουθείται συνοδεύεται από πλήθος επεξηγήσεων και εμπεριστατωμένων υποδείξεων με τη μορφή κειμένων, εικόνων και γραφικών αναλύσεων.

Το παρόν διδακτικό εγχειρίδιο είναι ένα σύγχρονο εργαλείο στα χέρια του κάθε διδάσκοντα ο οποίος μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και διδακτικής προσέγγισης του συγκεκριμένου αντικειμένου μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στη Διδακτική της Ομαδικής Χειροσφαίρισης στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Η αναφορά στο κείμενο σε θέματα που αφορούν το διδάσκοντα και τη διδασκαλία του συγκεκριμένου αντικειμένου κάνει το παρόν συγγραφικό έργο ιδιαίτερο, μιας και δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο σε θέματα που αφορούν αυτήν καθαυτή την ομαδική χειροσφαίριση.

Έτσι μέσα από σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας ο διδάσκων μπορεί να επιτύχει τους στόχους του και να αναβαθμίσει στο έπακρο την αποτελεσματικότητά του. Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο εκτός από τη λεπτομερή αναφορά στα διάφορα θέματα που αφορούν την ομαδική χειροσφαίριση παρέχει και μια εξειδικευμένη βοήθεια στο διδάσκοντα και στη διδασκαλία ευελπιστώντας να παρουσιασθεί το όλο θέμα σφαιρικά.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2017
ISBN 978-618-5242-16-9
Σελίδες 400
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη