Δεξιότητες αυτόνομης κατάδυσης

Δεξιότητες αυτόνομης κατάδυσης

Κώστας Ανδρεάδης

13,50

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 31024

Περίληψη

Οι επαγγελματίες θα ανακαλύψουν τις τεχνικές που παρουσιάζονται για πρώτη φορά με αναφορές στην παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία, ενώ οι ερασιτέχνες θα ανακαλύψουν τι να περιμένουν από την εκπαίδευση καθώς και πώς να αντιδράσουν στις μαθησιακές δυσκολίες.

Ο Καζαντζάκης έχει πει πως ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Και όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί ο ίδιος, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες”.

Η πρόκληση για τον εκπαιδευτή είναι η απόκτηση της γνώσης για μια καλύτερη διδασκαλία δεξιοτήτων στην αυτόνομη κατάδυση. Μια διδασκαλία πέρα από τα στενά και άκαμπτα πρότυπα “κονσέρβα” όλων των οργανισμών πιστοποίησης αυτοδυτών, μια διδασκαλία που στην ουσία της θα εμβαθύνει σε θέματα καθαρά διδακτικά. Μια γνώση που βασίζεται σε επιστημονικά και σύγχρονα δεδομένα κινητικής μάθησης, μεθοδολογίας και σωστής ανατροφοδότησης, που θα σας δώσει τα εφόδια να βοηθάτε τους μαθητές σας να αφομοιώνουν τις δεξιότητες με πιο αποτελεσματικό και κυρίως στοχευμένο τρόπο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-960-602-299-9
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η εξέλιξη της μάθησης
Η ανάπτυξη των νοητικών και των σωματικών δεξιοτήτων
Η εκπαιδευτική διαδικασία
Η επιστήμη της κινητικής μάθησης στην υπηρεσία του εκπαιδευτή κατάδυσης
Ανάδραση/Ανατροφοδότηση
Μέθοδοι και εργαλεία του συστήματος εκπαίδευσης
Μεθοδολογία προγραμματισμού σύμφωνα με τις αρχές της επεξεργασίας πληροφοριών
Μεθοδολογία στην εκπαίδευση ενηλίκων
Αξιολόγηση επίδοσης και εκτέλεσης δεξιοτήτων
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη