Ελεύθερη κατάδυση

Ελεύθερη κατάδυση

Η φυσιολογία της αναπνοής

Νικόλαος Γελαδάς

15,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 8557

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η ηρεμία της βύθισης συνδυάζεται με την πτώση των φυσιολογικών λειτουργιών κατά την άπνοια. Η απόλαυση της μοναξιάς στην απεραντοσύνη του βυθού διακόπτεται βίαια από τη δραπανοφόρα απειλή της ασφυξίας. Επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Ο δύτης παίζει κυνηγητό με την απώλεια αισθήσεων, τον πνιγμό και το θάνατο. Για επαγγελματικούς λόγους, για αναψυχή, για στρατιωτικές επιχειρήσεις. Τώρα τελευταία η άπνοια και η ελεύθερη κατάδυση εξασκείται εντατικά, με υψηλή διάδοση και για αθλητικούς σκοπούς. Οι αθλητές της τεχνικής, ελεύθερης και συγχρονισμένης κολύμβησης προπονούνται έντονα με ασκήσεις άπνοιας για να βελτιώσουν την απόδοσης τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2008
ISBN 978-960-399-718-4
Σελίδες 144
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη