Χαιρετώ τον ήλιο! Γιόγκα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Χαιρετώ τον ήλιο! Γιόγκα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Sarah Jane Hinder

12,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Καλωσορίστε τη μέρα με το «Χαιρετώ τον Ήλιο!», ένα πλούσια εικονογραφημένο βιβλίο που με εύληπτο και διασκεδαστικό τρόπο θα σας δείξει πώς να εκτελείτε τους πρωινούς χαιρετισμούς στον ήλιο.
Στάσου στητή σαν το βουνό.
Τεντώσου πέρα ώς πέρα.
Γονάτισε έπειτα στη γη.
Καινούργια αρχίζει μέρα.
Ένα βήμα πίσω κάνε,
δες τον ουρανό ψηλά.
Δυνατά ο ήλιος λάμπει,
σύννεφα περνούν γοργά.

Ξεκινώντας και τελειώνοντας με τη στάση Βουνό και ακολουθώντας τις οδηγίες, θα εκτελέσετε δέκα κλασικές στάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε, να κάνετε διατάσεις και να βελτιώσετε την αναπνοή σας.
Από την εικονογράφο των βιβλίων «Όμορφη καλημέρα με γιόγκα» (Εκδόσεις Παρισιάνου, 2018), «Γλυκιά καληνύχτα με γιόγκα» (Εκδόσεις Παρισιάνου, 2018) και «Γιόγκα με φίλους» (Εκδόσεις Παρισιάνου, 2020), το «Χαιρετώ τον Ήλιο!» σάς δείχνει έναν εξαιρετικό τρόπο για να συνδεθείτε με το σώμα σας και να ηρεμήσετε τη σκέψη σας πριν ξεκινήσετε για την περιπέτεια της καινούργιας μέρας.
H ζωηρή και παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Sarah Jane Hinder είναι γεμάτη από εκπληκτικές φυσικές λεπτομέρειες που θα σας συναρπάσουν.
Το «Χαιρετώ τον Ήλιο!» περιλαμβάνει επίσης μια πλήρως εικονογραφημένη ροή των στάσεων, μια σύντομη ιστορία των χαιρετισμών στον ήλιο καθώς και έναν διαλογισμό με τον ήλιο.
To «Χαιρετώ τον Ήλιο!» είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο της γιόγκα
και θα σας βοηθήσει να ετοιμαστείτε για μια όμορφη και χαρούμενη μέρα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 9789605836689
Σελίδες 32
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη