Αθλητισμός, μαθήματα ζωής

Αθλητισμός, μαθήματα ζωής

Ανδρέας Ιακώβου

25,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ο συγγραφέας μέσα από τις αθλητικές και προπονητικές του εμπειρίες παρουσιάζει τον Αθλητισμό ως τον μικρόκοσμο της ζωής και  δείχνει πώς να αντιμετωπίζουμε τα όποια θέματα και δυσκολίες μας παρουσιάζονται στη ζωή με τη ματιά του αθλητή που στοχεύει πάντα μπροστά.

Η προετοιμασία, η ετοιμότητα, η κρίση, το θάρρος, το άγχος, η χαρά, η απογοήτευση και πολλές άλλες πτυχές της αθλητικής προσπάθειας αποτυπωμένες από τον φωτογραφικό φακό, μας δείχνουν τον δρόμο της «Δράσης» για τη «Νίκη» στη Ζωή.

Γίνε και εσύ Αθλητής της Ζωής σου.
Το αξίζεις και το δικαιούσαι.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 978-9925-598-53-3
Σελίδες 132
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη