Ανθρώπινη απόδοση και υγεία στο ποδόσφαιρο

Προσφορά!

Ανθρώπινη απόδοση και υγεία στο ποδόσφαιρο

Απαντήσεις σε 100 ερωτήματα

Νικόλαος Κουτλιάνος, Χρήστος Χρηστούδης

12,00

8,0015,00

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Mε το βιβλίο καλύπτεται ένα κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία ως προς την ύπαρξη ενός βιβλίου-βοηθήματος για τον προπονητή ποδοσφαίρου που να απαντά τόσο σε πρακτικά θέματα, προπονητικής κυρίως φύσεως, όσο και επιστημονικά θέματα που αφορούν κυρίως στην αθλητιατρική.

Πολλοί νομίζουν ότι κατέχουν το δημοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, είναι βαθιά πεποίθησή μας ότι όσοι ασχολούνται με αυτό επαγγελματικά οφείλουν να είναι πραγματικά καλοί γνώστες του αντικειμένου τους και να μην το υπηρετούν με βάση εμπειρικά δεδομένα από την όποια ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία. Αντίθετα, ακριβώς λόγω και της δημοφιλίας του, οι προπονητές ποδοσφαίρου επιβάλλεται να το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και πλήρη συναίσθηση του σημαντικού τους ρόλου.

Στο βιβλίο ο προπονητής θα βρει απαντήσεις στα 100 πιο «καυτά» και πιο συνηθισμένα ερωτήματα που τον απασχολούν. Τα ζητήματα για τα οποία δίνονται απαντήσεις αφορούν:

 • Τη φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο.
 • Την προαγωνιστική περίοδο προετοιμασίας.
 • Προπόνηση τακτικής.
 • Τις αναπτυξιακές ηλικίες – ακαδημίες.
 • Την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο.
 • Την κρίση, αξιολόγηση και ηθική στο ποδόσφαιρο.
 • Την προπόνηση τερματοφύλακα.
 • Τον ιατρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών.
 • Τον εργομετρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών.
 • Τα εργογόνα βοηθήματα – ντόπινγκ.
 • Ειδικά θέματα επιστημονικής υποστήριξης.
 • Τους βετεράνους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2014
ISBN 978-618-80181-6-7,
Σελίδες 192
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη