Αθλητικό Μάρκετινγκ

Αθλητικό Μάρκετινγκ

Τσιότσου Ροδούλα

108,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 21518

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στο βιβλίο αναδιπλώνεται η πολύπλοκη και ποικίλη φύση του αθλητικού μάρκετινγκ με σκοπό να διαφωτίσει θεωρητικά και να καθοδηγήσει πρακτικά τους/ις αναγνώστες/τριες του. Αν και το βιβλίο στηρίζεται σε θεωρητικές προσεγγίσεις και υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα έχει ένα ισχυρό πρακτικό προσανατολισμό. Σκοπός του είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης στο αθλητικό μάρκετινγκ και να εισάγει τον/την αναγνώστη/στρια του στο συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού. Το βιβλίο χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό εργαλείων ώστε όχι μόνο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αλλά και να τον ενθουσιάσει. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο παρουσιάζονται θεωρίες και αποτελέσματα ερευνών τα οποία υποστηρίζονται από πολλά παραδείγματα, μικρές μελέτες περίπτωσης, σχετικό φωτογραφικό υλικό, και δημοσιεύματα στον τύπο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και μεγάλες μελέτες περίπτωσης για μεγαλύτερη εμβάθυνση σε θέματα αθλητικού μάρκετινγκ. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ερωτήσεις και εμπειρικές ασκήσεις (με ή χωρίς τη χρήση του διαδικτύου) για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων του. Ο συνδυασμός όλων αυτών όχι μόνο δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των θεμάτων που αναλύονται στο βιβλίο αλλά και τη δυνατότητα αξιολόγησης της κατανόησής τους.

Συνεπώς, το βιβλίο «Αθλητικό Μάρκετινγκ» θα εμπλουτίσει τις θεωρητικές γνώσεις όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν (π.χ. φοιτητές/τριες) ή ασχολούνται ήδη επαγγελματικά με το αθλητικό μάρκετινγκ (π.χ. στελέχη αθλητικών επαγγελματικών ομάδων). Για το λόγο αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και μάνατζερ αθλητικών επιχειρήσεων/οργανισμών. Συγκεκριμένα, το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς/ες και μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες τμημάτων μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, φυσικής αγωγής και αθλητισμού και άλλων συναφών αντικειμένων. Επίσης, απευθύνεται στους μάνατζερ αθλητικών επιχειρήσεων και οργανισμών όπως στελέχη αθλητικών επαγγελματικών ομάδων και ενώσεων, αθλητικών συλλόγων, αθλητικών ομοσπονδιών, δημοτικών αθλητικών οργανισμών, ιδιωτικών γυμναστηρίων, εταιριών αναψυχής, αθλητικών κατασκηνώσεων, κέντρων ευεξίας, και εταιριών αθλητικών ειδών και αθλητικού μάρκετινγκ. Τέλος, το βιβλίο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων που χρησιμοποιούν ή θέλουν να εντάξουν στην επικοινωνία τους την αθλητική χορηγία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 9789925575633
Σελίδες 656
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη