Αποτελεσματική επικοινωνία για τους λειτουργούς υγείας

Αποτελεσματική επικοινωνία για τους λειτουργούς υγείας

Βιοφυσική και Εφαρμογή τους. Τεκμηρίωση στην Κλινική Πράξη.

Elsevier

35,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 31671

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις δεξιότητες για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με ασθενείς και άλλους επαγγελματίες υγείας! Με το ευανάγνωστο στυλ του, το βιβλίο Αποτελεσματική Επικοινωνία για τους Λειτουργούς Υγείας, 2η αγγλική έκδοση, είναι γεμάτο με χρήσιμες συμβουλές και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να μάθετε την καθολική (και απαραίτητη) πρακτική της επικοινωνίας. Αυτή η έγχρωμη δεύτερη έκδοση αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες θεραπευτικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων χαρακτηριστικών κατευθυντήριων γραμμών επικοινωνίας, πλαισίων διαλόγου , πρόσθετων περιπτώσεων και ολοκαίνουργιο περιεχόμενο που εξερευνά τα πιο σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας στο σύγχρονο περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης. 

Οι ερωτήσεις και οι ασκήσεις στο τέλος του κεφαλαίου σάς βοηθούν να χρησιμοποιήσετε τη γνώση που αποκτήσατε από τα θέματα που παρουσιάζονται στο κεφάλαιο.

Νέα κεφάλαια σε αυτή την έκδοση:

  • Το κεφάλαιο που είναι αφιερωμένο στη διαπολιτισμική επικοινωνία προωθεί την κατανόηση της φροντίδας σε ποικίλους χώρους εργασίας
  • Το κεφάλαιο για τις ασθένειες και τις διαταραχές συζητά την επικοινωνία με ασθενείς που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες σωματικές και ψυχικές ασθένειες και διαταραχές.  Τα πλαίσια διαλόγου Words at Work δείχνουν πραγματικές συνομιλίες μεταξύ εργαζομένων στον τομέα της υγείας και πελατών.
  • Το περιεχόμενο αντικατοπτρίζει τα πιο σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας για το σύγχρονο περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης. 
  • Ο έγχρωμος σχεδιασμός .
  • Τα πλαίσια Οδηγιών επικοινωνίας σάς κατευθύνουν στις βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών.
  • Οι πρόσθετες μελέτες περιπτώσεων  καταδεικνύουν παγίδες και επιτυχίες στην πραγματική επικοινωνία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Μιχαήλ Ι.Κουράκος, Θεοδώρα Β. Καυκιά
ISBN 9789606080777
Σελίδες 462
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη