Απόδοση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες

Απόδοση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες

Lawrence E. Armstrong

25,00

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε οποιονδήποτε ζει και εργάζεται κάτω από αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Μήπως εργάζεστε ή ασκήστε σε συνθήκες έντονης ζέστης ή κρύου, μεγάλου υψομέτρου, μεγάλου βάθους ή ατμοσφαιρικής ρύπανσης; Εάν ναι, ο συγγραφέας Armstrong μέσα από αυτό του το πόνημα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σωματική σας απόδοση υψηλά επίπεδα ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε οποιονδήποτε ζει και εργάζεται κάτω από αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2011
Μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου
ISBN 978-960-8410-93-0
Σελίδες 356
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 616g
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη