Ανθολόγιο του αθλητισμού

Ανθολόγιο του αθλητισμού

Λήδα Ε. Α. Ζαμπετάκη

29,00

Το βιβλίο παρουσιάζει γενικά στοιχεία της Παγκόσμιας Αθλητικής Ιστορίας, αλλά και μια ιστορική αναδρομή στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4590

Περίληψη

Η αθλητική Ιστορία της Ελλάδας όπως απλώνεται στα βάθη των αιώνων, γεμάτη γεγονότα, διαποτισμένη με τα ωραιότερα ιδανικά της ανθρώπινης ύπαρξης. Το βιβλίο παρουσιάζει γενικά στοιχεία της Παγκόσμιας Αθλητικής Ιστορίας, αλλά και μια ιστορική αναδρομή στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης, καλύπτει το πρακτικό μέρος της Φυσικής Αγωγής με γυμναστική ορολογία, ανατομία, διατροφικές γνώσεις και πρώτες βοήθειες.

[…] Σαν Έλληνες έχουμε υποχρέωση να γνωρίζουμε την αθλητική μας ιστορία. Να την περιφρουρούμε και να τη διαφημίζουμε στα πέρατα της οικουμένης. Μόνο έτσι θα γνωρίσει και ο υπόλοιπος κόσμος την πραγματική αθλητική προσφορά της χώρας μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε την ιστορία μας από τους αδαείς και τους κακόβουλους.

Το βιβλίο αυτό προέκυψε ως ανάγκη κάλυψης ενός κενού στη σχολική φυσική αγωγή. Απευθύνεται στους σύγχρονους Έλληνες μαθητές και φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθμό στη γνώση τους πάνω στα αθλητικά θέματα. Αφορά επίσης στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε κάθε ενδιαφερόμενο γύρω από τα αθλητικά θέματα γενικότερα.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις ΙΩΝ
Έτος Έκδοσης 2004
ISBN 960-286-736-1
Σελίδες 270
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 517g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη