Αγγλοελληνικό λεξικό ποδοσφαιρικών όρων

Αγγλοελληνικό λεξικό ποδοσφαιρικών όρων

Αγάπιος Οικονομίδης

17,55

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 12966

Περίληψη

Το Αγγλοελληνικό Λεξικό Ποδοσφαιρικών Όρων στη­ρίζεται κυρίως σε πρωτογενή έρευνα και έρχεται να κα­λύψει ένα κενό στη δίγλωσση λεξικογραφία, προσφέ­ροντας με έγκυρο τρόπο το λεξιλόγιο που χρειάζονται όλοι όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες αυ­τών που αγαπούν το ποδόσφαιρο και να τους εξοι­κειώ­σει με τους ελληνικούς και τους αγγλικούς όρους του αθλήματος.
Aποτελεί τον ιδανικό οδηγό για όσους θέλουν να εξε­ρευνήσουν το σύγχρονο κόσμο του ποδοσφαίρου.
Ο ανα­γνώστης θα μπορέσει να βρει τις ειδικές πληρο­φο­ρίες που αναζητά ή, διαβάζοντάς το ως βιβλίο, να ικα­­νο­ποιήσει την περιέργειά του, ανακαλύπτοντας λε­πτο­­μέ­ρειες του υπέροχου κόσμου του ποδοσφαίρου, που ως τώρα δεν γνώριζε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Λεξίτυπον
Έτος Έκδοσης 2017
ISBN 978-960-597-118-2
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη