42195 μ. σε 30 Χρόνια

42195 μ. σε 30 Χρόνια

22,05

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 40344

Περίληψη

Ο συγγραφέας Μπάµπης Ζαννιάς µέσα από τη βάσανο της έρευνας και της αµερόληπτης κρίσης του, περιγράφει πώς ξεκίνησε αυτός ο θεσµός, ποιοι ήταν οι πρωτεργάτες, τα κοµβικά σηµεία ανάπτυξης, πρόσωπα που έπαιξαν σηµαντικό ρόλο στην αναβάθµιση και την ανοδική του πορεία.

Στις σελίδες του περιγράφονται χρονολογικά τα γεγονότα της κάθε διοργάνωσης, ενώ περιλαµβάνονται πίνακες µε τους νικητές, τα ρεκόρ και άλλα στοιχεία σχετικά µε τους αριθµούς των συµµετοχών, τις χώρες, τους τερµατίζοντες και άλλες χρήσιµες αναφορές που συνθέτουν αυτή την πολυδιάστατη διοργάνωση.

Στο εξώφυλλο εµφανίζεται ο Γρηγόρης Λαµπράκης, µπροστάρης στον αγώνα που φέρει το όνοµά του, και οι δροµείς που τερµατίζουν και πανηγυρίζουν µεταφέροντας τα µηνύµατα αυτού του ανυπέρβλητου αγώνα.

Μαραθώνιος «Γρηγόρης Λαµπράκης», Κλασικός Μαραθώνιος, Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπως και αν τον αποκαλέσεις ένας είναι ο Μαραθώνιος, αυτός της Αθήνας, της Ελλάδας, ο Μαραθώνιος της Ειρήνης. Έχει την ταυτότητά του και είναι η αιχµή του δόρατος στον Αθλητισµό, τον Πολιτισµό και τον Τουρισµό για τη χώρα µας.

Επιπλέον Πληροφορίες

ISBN 978-960-794-110-7
Σελίδες 326
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη