4004 Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών Γενικής Χειρουργικής

4004 Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών Γενικής Χειρουργικής

Παπαδόπουλος Βασίλειος

40,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 41134

Περίληψη

Το σύγγραμμα προσφέρεται ως εργαλείο ελέγχου των αποκτηθεισών χειρουργικών γνώσεων. Οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών έχουν καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια ως μία από τις ταχύτερες εξεταστικές μεθόδους του συνόλου της εξεταστέας ύλης τόσο για τους φοιτητές της ιατρικής όσο και για τους ειδικευόμενους της χειρουργικής. Η συνεισφορά του συγκεκριμένου συστήματος συνίσταται στην αύξηση των γνώσεων, αλλά και στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης. Η έκδοση περιλαμβάνει 4004 ερωτήσεις που αφορούν τη χειρουργική των οργάνων του θώρακος, της κοιλιάς και του μαστού, τις μεταμοσχεύσεις, την αγγειοχειρουργική, την πυρηνική ιατρική.

Άλλες θεματικές που εξετάζονται είναι οι: εφαρμοσμένη ανατομία, φυσιολογία, παθολογία και παθολογική ανατομία στη χειρουργική, αρχές χειρουργικής ογκολογίας, προεγχειρητική ετοιμασία, αρχές αναισθησιολογίας, διεγχειρητική φροντίδα, χειρουργική τεχνική και τεχνολογία, μετεγχειρητική και εντατική φροντίδα, μετεγχειρητικές επιπλοκές, καταπληξία, υγρά και ηλεκτρολύτες, οξεοβασική ισορροπία, θρέψη, επούλωση τραύματος, πήξη και διαταραχές, μεταγγίσεις, φλεγμονή, λοίμωξη, χειρουργική ανοσολογία και κλινική μικροβιολογία.

Ο συγγραφέας έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το σύστημα των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών επί σειρά ετών, καθώς αυτό εφαρμόζεται στην πράξη τόσο σε προπτυχιακό επίπεδο όσο και στις εξετάσεις για τη λήψη της χειρουργικής ειδικότητας στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμπεριλαμβάνεται ένθετο με τις απαντήσεις. • Ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι Καθηγητής Χειρουργικής και Διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ. • Στην έκδοση του συγγράμματος συνεργάστηκαν: Π.-Δ. Λουφόπουλος, Γενικός Χειρουργός, Ακαδ. Υπότροφος Α.Π.Θ., Κ. Κτενίδης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Α. Μιχαλόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 978-960-12-2555-5
Σελίδες 496
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη