Βασίλης Σκουντής

Βασίλης Σκουντής

O Βασίλης Σκουντής (γεννημένος στις 10 Μαρτίου του 1963) είναι γνωστός Έλληνας αθλητικογράφος με καταγωγή από τον Πειραιά, γνωστός για την μακροχρόνια παρουσία του στον δημοσιογραφικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τις ιστορικές μεταδόσεις για λογαριασμό της Εθνικής Ανδρών όπως αυτή του Ευρωμπάσκετ 2005 στο Βελιγράδι στον ημιτελικό Ελλάδας-Γαλλίας. Η μετάδοση αυτή έμεινε στην ιστορία με την χαρακτηριστική του φράση «Βάλ'το αγόρι μου», απευθυνόμενος στον Δημήτρη Διαμαντίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο Βασίλης Σκουντής είναι επίσης τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με την οποία δεν ασχολήθηκε ποτέ. Από την ηλικία των μόλις 15 ετών άρχισε την δημοσιογραφική του καριέρα και μέχρι σήμερα έχει εργασθεί σε πολλές εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Χαίρει αναγνώρισης για τις ιστορικές του γνώσεις στον τομέα του αθλητισμού, ιδιαιτέρως της καλαθοσφαίρισης και είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους που έχουν περάσει ποτέ από τον ελληνικό αθλητικό χώρο. Χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδει τους αγώνες, συνδιάζοντας μαζί με την μετάδοση του αγώνα, ιστορικές αναδρομές στον κόσμο του μπάσκετ και το ιστορικό του κάθε παίκτη.

Βιβλία του Συγγραφέα

O Βασίλης Σκουντής (γεννημένος στις 10 Μαρτίου του 1963) είναι γνωστός Έλληνας αθλητικογράφος με καταγωγή από τον Πειραιά, γνωστός για την μακροχρόνια παρουσία του στον δημοσιογραφικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τις ιστορικές μεταδόσεις για λογαριασμό της Εθνικής Ανδρών όπως αυτή του Ευρωμπάσκετ 2005 στο Βελιγράδι στον ημιτελικό Ελλάδας-Γαλλίας. Η μετάδοση αυτή έμεινε στην ιστορία με την χαρακτηριστική του φράση «Βάλ’το αγόρι μου», απευθυνόμενος στον Δημήτρη Διαμαντίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο Βασίλης Σκουντής είναι επίσης τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με την οποία δεν ασχολήθηκε ποτέ. Από την ηλικία των μόλις 15 ετών άρχισε την δημοσιογραφική του καριέρα και μέχρι σήμερα έχει εργασθεί σε πολλές εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Χαίρει αναγνώρισης για τις ιστορικές του γνώσεις στον τομέα του αθλητισμού, ιδιαιτέρως της καλαθοσφαίρισης και είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους που έχουν περάσει ποτέ από τον ελληνικό αθλητικό χώρο. Χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδει τους αγώνες, συνδιάζοντας μαζί με την μετάδοση του αγώνα, ιστορικές αναδρομές στον κόσμο του μπάσκετ και το ιστορικό του κάθε παίκτη.

Προβάλλονται και τα 3 αποτελέσματα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη