Θεόδωρος Λευθερούδης

Θεόδωρος Λευθερούδης

Ο Θεόδωρος Λευθερούδης είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής με διετείς σπουδές Αθλητιατρικής και Παιδαγωγικών επιστημών του Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης, Συγγραφέας, Επιμορφωτής. Έχει τρεις ειδικότητες: ποδοσφαίρου, ενόργανης και πετοσφαίρισης. Έλαβε τον Ακαδημαϊκό τίτλο του Magister Artium. Εργάστηκε σε γερμανικούς Αθλητικούς Συλλόγους ως καθηγητής-προπονητής. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου Α΄ κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας. Το 1987 δημοσίευσε το 1ο του βιβλίο με τίτλο: "Ανάλυση και καθοδήγηση κινητικής δύναμης κατηγορίας νέων αθλητών καλλιτεχνικής γυμναστικής (ενόργανης) υψηλού επιπέδου". Από το 1989 παρακολούθησε και συμμετείχε σε 34 επιμορφωτικά σεμινάρια (και εφαρμοσμένα φροντιστήρια τραυματολογίας) σε Ελλάδα και Γερμανία. Εργάστηκε σε αθλητικούς συλλόγους, όπου συνδιοργάνωσε και συμμετείχε σε διεθνή παιδικά τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, στη Γερμανία, καθώς και στη Σουηδία, όπου κατέλαβε τη 12η θέση από 132 ομάδες. Ίδρυσε τμήματα ορθοσωμίας γυναικών και αντρών με στόχο την πρόληψη στους πόνους της μέσης. Έγραψε και δημοσίευσε άρθρα στον τοπικό Τύπο και το παιδαγωγικό περιοδικό "Σύγχρονο Σχολείο" πανελλήνιας εμβέλειας. Το 1998 έγραψε εγχειρίδιο με τον τίτλο "Πρότυπος πολυετής προγραμματισμός και εφαρμογή κινητικής υποδομής από τη γέννηση του παιδιού μέχρι το 14ο έτος της ηλικίας" (με παραδειγματική κατεύθυνση το ποδόσφαιρο). Έλαβε το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου II "αρίστη γνώση" της γερμανικής. Δημοσίευσε το 2ο βιβλίο του με θέμα: "Ημερήσια μαθήματα Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο". Το βιβλίο διακρίθηκε από επιστημονική επάρκεια και αρτιότητα, διότι εντάχτηκε στο πρόγραμμα διδασκαλίας του Παιδαγωγικού Τμήματος της Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Με την ιδιότητα του επιμορφωτή συνεργάστηκε με έξι Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Θεόδωρος Λευθερούδης είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής με διετείς σπουδές Αθλητιατρικής και Παιδαγωγικών επιστημών του Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης, Συγγραφέας, Επιμορφωτής. Έχει τρεις ειδικότητες: ποδοσφαίρου, ενόργανης και πετοσφαίρισης. Έλαβε τον Ακαδημαϊκό τίτλο του Magister Artium. Εργάστηκε σε γερμανικούς Αθλητικούς Συλλόγους ως καθηγητής-προπονητής. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου Α΄ κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας. Το 1987 δημοσίευσε το 1ο του βιβλίο με τίτλο: “Ανάλυση και καθοδήγηση κινητικής δύναμης κατηγορίας νέων αθλητών καλλιτεχνικής γυμναστικής (ενόργανης) υψηλού επιπέδου”. Από το 1989 παρακολούθησε και συμμετείχε σε 34 επιμορφωτικά σεμινάρια (και εφαρμοσμένα φροντιστήρια τραυματολογίας) σε Ελλάδα και Γερμανία. Εργάστηκε σε αθλητικούς συλλόγους, όπου συνδιοργάνωσε και συμμετείχε σε διεθνή παιδικά τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, στη Γερμανία, καθώς και στη Σουηδία, όπου κατέλαβε τη 12η θέση από 132 ομάδες. Ίδρυσε τμήματα ορθοσωμίας γυναικών και αντρών με στόχο την πρόληψη στους πόνους της μέσης. Έγραψε και δημοσίευσε άρθρα στον τοπικό Τύπο και το παιδαγωγικό περιοδικό “Σύγχρονο Σχολείο” πανελλήνιας εμβέλειας. Το 1998 έγραψε εγχειρίδιο με τον τίτλο “Πρότυπος πολυετής προγραμματισμός και εφαρμογή κινητικής υποδομής από τη γέννηση του παιδιού μέχρι το 14ο έτος της ηλικίας” (με παραδειγματική κατεύθυνση το ποδόσφαιρο). Έλαβε το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου II “αρίστη γνώση” της γερμανικής. Δημοσίευσε το 2ο βιβλίο του με θέμα: “Ημερήσια μαθήματα Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο”. Το βιβλίο διακρίθηκε από επιστημονική επάρκεια και αρτιότητα, διότι εντάχτηκε στο πρόγραμμα διδασκαλίας του Παιδαγωγικού Τμήματος της Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Με την ιδιότητα του επιμορφωτή συνεργάστηκε με έξι Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη