Θανάσης Χατζηνικολάου

Θανάσης Χατζηνικολάου

Ο Θανάσης Χατζηνικολάου είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής Αγωγής στον τομέα της Προπονηπκής Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων, με διατριβή "Η μελέτη δεικτών μυϊκού τραυματισμού και αθλητικής απόδοσης μετά από συνδυασμό πλειομετρικής άσκησης και πολυαρθρικών ασκήσεων με βάρη υψηλής και χαμηλής έντασης". Από το 2004 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εσπάΖονται στην άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης με αντιστάσεις, στην ανάπτυξη της μυϊκής ισχύος και στην επίδραση της άσκησης στην διαδικασία της λιπόλυσης σε παχύσαρκα άτομα. Έχει διατελέσει προπονητής καλαθοσφαίρισης σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, ανδρών, εφήβων και παίδων.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Θανάσης Χατζηνικολάου είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φυσικής Αγωγής στον τομέα της Προπονηπκής Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων, με διατριβή “Η μελέτη δεικτών μυϊκού τραυματισμού και αθλητικής απόδοσης μετά από συνδυασμό πλειομετρικής άσκησης και πολυαρθρικών ασκήσεων με βάρη υψηλής και χαμηλής έντασης”. Από το 2004 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εσπάΖονται στην άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης με αντιστάσεις, στην ανάπτυξη της μυϊκής ισχύος και στην επίδραση της άσκησης στην διαδικασία της λιπόλυσης σε παχύσαρκα άτομα. Έχει διατελέσει προπονητής καλαθοσφαίρισης σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, ανδρών, εφήβων και παίδων.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη