Saunders George

Saunders George

Ο George Saunders (Τζορτζ Σόντερς, γενν. 1958) είναι γνωστός τόσο για τα λογοτεχνικά του έργα όσο και για τα δοκίμιά του. Από τα βιβλία του το Lincoln in the Bardo (Λήθη και Λίνκολν, εκδόσεις Ίκαρος, 2017) τιμήθηκε το 2017 με το Βραβείο Man Booker για το καλύτερο έργο μυθοπλασίας στα αγγλικά. Το ίδιο βιβλίο ήταν στην τελική λίστα για το Golden Man Booker. Το Lincoln in the Bardo κέρδισε επίσης το Audie Award του 2018 για το καλύτερο audio book. Βραβευμένη είναι και η συλλογή διηγημάτων του Tenth of December (Δεκάτη Δεκεμβρίου, εκδόσεις Ίκαρος, 2015). Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το 2023 το έργο του Κολυμπώντας στη λιμνούλα υπό βροχήν - Όπου τέσσερις Ρώσοι κλασικοί δίνουν μαθήματα δημιουργικής γραφής, ανάγνωσης και ζωής. Ο Saunders έχει υπάρξει υπότροφος του Ιδρύματος Lannan, της Αμερικανικής Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών (και μέλος της από το 2014) και του Ιδρύματος Guggenheim. Το 2006 τιμήθηκε με την Υποτροφία MacArthur. Το 2013 του απονεμήθηκε το Βραβείο PEN/Malamoud για τις επιδόσεις του στο διήγημα. Την ίδια χρονιά, το περιοδικό Time τον περιέλαβε στους εκατό πιο «επιδραστικούς» ανθρώπους του πλανήτη. Διδάσκει στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Syracuse University στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, από το οποίο έχει αποφοιτήσει και ο ίδιος.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο George Saunders (Τζορτζ Σόντερς, γενν. 1958) είναι γνωστός τόσο για τα λογοτεχνικά του έργα όσο και για τα δοκίμιά του. Από τα βιβλία του το Lincoln in the Bardo (Λήθη και Λίνκολν, εκδόσεις Ίκαρος, 2017) τιμήθηκε το 2017 με το Βραβείο Man Booker για το καλύτερο έργο μυθοπλασίας στα αγγλικά. Το ίδιο βιβλίο ήταν στην τελική λίστα για το Golden Man Booker. Το Lincoln in the Bardo κέρδισε επίσης το Audie Award του 2018 για το καλύτερο audio book. Βραβευμένη είναι και η συλλογή διηγημάτων του Tenth of December (Δεκάτη Δεκεμβρίου, εκδόσεις Ίκαρος, 2015). Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το 2023 το έργο του Κολυμπώντας στη λιμνούλα υπό βροχήν – Όπου τέσσερις Ρώσοι κλασικοί δίνουν μαθήματα δημιουργικής γραφής, ανάγνωσης και ζωής. Ο Saunders έχει υπάρξει υπότροφος του Ιδρύματος Lannan, της Αμερικανικής Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών (και μέλος της από το 2014) και του Ιδρύματος Guggenheim. Το 2006 τιμήθηκε με την Υποτροφία MacArthur. Το 2013 του απονεμήθηκε το Βραβείο PEN/Malamoud για τις επιδόσεις του στο διήγημα. Την ίδια χρονιά, το περιοδικό Time τον περιέλαβε στους εκατό πιο «επιδραστικούς» ανθρώπους του πλανήτη. Διδάσκει στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Syracuse University στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, από το οποίο έχει αποφοιτήσει και ο ίδιος.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη