Νικόλαος Ζουρμπάνος

Νικόλαος Ζουρμπάνος

Ο Ζουρμπάνος Νικόλαος είναι επίκουρος καθηγητής οργάνωσης μαθήματος φυσικής αγωγής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων στην Ελλαδα και το εξωτερικό, είναι εκδότης του Bulletin Board του Interantional Journal of Sport and Exercise Psychology, εκδότης του περιοδικού Αθλητική Ψυχολογία, μέλος της International Society of Sport Psychology - ISSP, του European Federation of Sport Psychology - FEPSAC, του European Network of Young Specialists in Sport Psychology-ENYSSP και της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Ζουρμπάνος Νικόλαος είναι επίκουρος καθηγητής οργάνωσης μαθήματος φυσικής αγωγής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων στην Ελλαδα και το εξωτερικό, είναι εκδότης του Bulletin Board του Interantional Journal of Sport and Exercise Psychology, εκδότης του περιοδικού Αθλητική Ψυχολογία, μέλος της International Society of Sport Psychology – ISSP, του European Federation of Sport Psychology – FEPSAC, του European Network of Young Specialists in Sport Psychology-ENYSSP και της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη