Μίνος Γεώργιος

Μίνος Γεώργιος

Ο Μίνος Γεώργιος είναι αναπληρωτής καθηγητής Συστηματικής και Βιομετρίας στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου διδάσκει Βιοστατιστική στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 100 άρθρα και κεφάλαια σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και βιβλία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι editorial member διεθνούς περιοδικού και αξιολογητής δεκάδων εργασιών σε πολλά διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών, διεθνών (European Ivhthyological Society, Societe Francaise d'Ichthyologie, Expert on Biological Invasionsin Europe (DAISIE)) και Ελληνικών (ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Πανελλήνιο Σύλλογο Ιχθυολόγων).

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Μίνος Γεώργιος είναι αναπληρωτής καθηγητής Συστηματικής και Βιομετρίας στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου διδάσκει Βιοστατιστική στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 100 άρθρα και κεφάλαια σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και βιβλία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι editorial member διεθνούς περιοδικού και αξιολογητής δεκάδων εργασιών σε πολλά διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών, διεθνών (European Ivhthyological Society, Societe Francaise d’Ichthyologie, Expert on Biological Invasionsin Europe (DAISIE)) και Ελληνικών (ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Πανελλήνιο Σύλλογο Ιχθυολόγων).

Δε βρέθηκαν προϊόντα που ταιριάζουν με τις επιλογές σου.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη