Αθανάσιος Κατσώχης

Αθανάσιος Κατσώχης

Ο Κατσώχης Αθανάσιος έχει γεννηθεί και μένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του A.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γλωσσολογία. Έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στα πλαίσια της δημιουργίας της Πύλης για την ελληνική γλώσσα, αλλά και με τις εκδόσεις Μαλλιάρης - Παιδεία. Αποτελεί τακτικό συνεργάτη του ηλεκτρονικού περιοδικού Πολιτισμού "24 Γράμματα" ενώ αρθρογραφεί και ως αναγνώστης στην Ιστοσελίδα protagon.gr. Το 2011 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Οπαδοί εν χορώ:προσέγγιση στα συνθήματα των Ελλήνων οπαδών" ( εκδ. οίκος Αφων Κυριακίδη ). Λάτρης των Μουντιάλ ο συγγραφέας, διαχειρίζεται ιστοσελίδα αφιερωμένη στους "θρύλους" των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Κατσώχης Αθανάσιος έχει γεννηθεί και μένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του A.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γλωσσολογία. Έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στα πλαίσια της δημιουργίας της Πύλης για την ελληνική γλώσσα, αλλά και με τις εκδόσεις Μαλλιάρης – Παιδεία. Αποτελεί τακτικό συνεργάτη του ηλεκτρονικού περιοδικού Πολιτισμού “24 Γράμματα” ενώ αρθρογραφεί και ως αναγνώστης στην Ιστοσελίδα protagon.gr. Το 2011 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Οπαδοί εν χορώ:προσέγγιση στα συνθήματα των Ελλήνων οπαδών” ( εκδ. οίκος Αφων Κυριακίδη ). Λάτρης των Μουντιάλ ο συγγραφέας, διαχειρίζεται ιστοσελίδα αφιερωμένη στους “θρύλους” των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Προβάλλονται και τα 2 αποτελέσματα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη