Ιωάννης Λημνιούδης

Ιωάννης Λημνιούδης

Ο Ιωάννης Λημνιούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Από το 1999 ως το 2000 έκανε μεταπτυχιακό Master στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, στη Βουλγαρία, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής. Η πτυχιακή του εργασία ήταν "Αντιμετώπιση του στρες κατά τη διαδικασία εκμάθησης του σερβίς - επιστροφή του σερβίς". Η ειδικότητά του ήταν προπονητική στο τένις. Το 1998 απόκτησε πτυχίο επαγγελματία προπονητή από την Ομοσμπονδία Επαγγελματιών Προπονητών Τένις Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Από το Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι το Μάιο του 2002 ήταν προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σάμου "Ο Αίγλης". Είναι προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καβάλας "Αλέξανδρος" και προπονητής της αθλήτριας Ευαγγελίας Παντερμαλή στο τένις σε τροχοκαρέκλα.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Ιωάννης Λημνιούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Από το 1999 ως το 2000 έκανε μεταπτυχιακό Master στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, στη Βουλγαρία, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής. Η πτυχιακή του εργασία ήταν “Αντιμετώπιση του στρες κατά τη διαδικασία εκμάθησης του σερβίς – επιστροφή του σερβίς”. Η ειδικότητά του ήταν προπονητική στο τένις. Το 1998 απόκτησε πτυχίο επαγγελματία προπονητή από την Ομοσμπονδία Επαγγελματιών Προπονητών Τένις Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Από το Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι το Μάιο του 2002 ήταν προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σάμου “Ο Αίγλης”. Είναι προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καβάλας “Αλέξανδρος” και προπονητής της αθλήτριας Ευαγγελίας Παντερμαλή στο τένις σε τροχοκαρέκλα.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη