Craig A.Weisberg

Craig A.Weisberg

O Craig A.Weisberg είναι καθηγητής της αθλητικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville όπου διδάσκει από το 1977. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών ο Weisberg έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και κεφάλαια σε βιβλία σε θέματα σχετικά με την πρόβλεψη και τον συγχρονισμό της εκτέλεσης, τη γνώση των αποτελεσμάτων και την κινητική μάθηση και το ρόλο των γνωστικών στρατηγικών στην αθλητική απόδοση. Το βιβλίο του "Διδασκαλία Δεξιοτήτων για Προπονητές" αποτελεί έναν από τους τόμους του Αμερικανικού Προγράμματος Εκπαίδευσης των Προπονητών. Απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιου του Michigan με ειδίκευση στην κινητική μάθηση και έχει επικεντρώσει τη διδασκαλία του, την ερευνητική του δραστηριότητα του και την συμβουλευτική του στο πεδίο της εφαρμοσμένης κινητικής μάθησης και αθλητικής ψυχολογίας.
Ο Weisberg συμμετέχει σε αρκετές δραστηριότητες αναψυχής όπως τένις, κανό και πεζοπορίες στα βουνά. Ζει μαζί με τη γυναίκα του στο Knoxville του Tennessee.

Βιβλία του Συγγραφέα

O Craig A.Weisberg είναι καθηγητής της αθλητικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville όπου διδάσκει από το 1977. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών ο Weisberg έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και κεφάλαια σε βιβλία σε θέματα σχετικά με την πρόβλεψη και τον συγχρονισμό της εκτέλεσης, τη γνώση των αποτελεσμάτων και την κινητική μάθηση και το ρόλο των γνωστικών στρατηγικών στην αθλητική απόδοση. Το βιβλίο του “Διδασκαλία Δεξιοτήτων για Προπονητές” αποτελεί έναν από τους τόμους του Αμερικανικού Προγράμματος Εκπαίδευσης των Προπονητών. Απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιου του Michigan με ειδίκευση στην κινητική μάθηση και έχει επικεντρώσει τη διδασκαλία του, την ερευνητική του δραστηριότητα του και την συμβουλευτική του στο πεδίο της εφαρμοσμένης κινητικής μάθησης και αθλητικής ψυχολογίας.
Ο Weisberg συμμετέχει σε αρκετές δραστηριότητες αναψυχής όπως τένις, κανό και πεζοπορίες στα βουνά. Ζει μαζί με τη γυναίκα του στο Knoxville του Tennessee.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη