Αντώνης Καρπετόπουλος

Αντώνης Καρπετόπουλος

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος – πράγμα για το οποίο γνωστοί και φίλοι του διαφωνούν. Θεωρεί ότι για όλα του τα προβλήματα φταίει η κακιά η μοίρα αλλά και ότι όταν ήταν μικρός είχε μαγευτεί από τη φράση «μην κάνεις ποτέ σήμερα, ότι μπορείς να αναβάλεις για αύριο»: έκτοτε όλα στη ζωή του τα έκανε καθυστερημένα – ακόμα και κι αυτό το blog θα πρεπε να το έχει κάνει οκτώ τουλάχιστον χρόνια πριν. Δεν έχει πάντως παράπονα από τη ζωή του, ούτε και απωθημένα. Πέρασε ωραία παιδικά χρόνια διαβάζοντας πολλά και σοβαρά (Μπλέκ, Αγόρι, Μarvel Comics κι αργότερα Βαβέλ, Παρά πέντε, πολύ Αλέξανδρο Δουμά και αρκετό Ιούλιο Βέρν πριν τον κερδίσουν τα αστυνομικά), απέκτησε τους σωστούς φίλους κυρίως γιατί του άρεσε να κάνει παρέα με μεγαλύτερους. Μεγαλώνοντας σπούδασε, έζησε πολύ στο εξωτερικό, είδε εκατοντάδες ταινίες κι έγραφε και στο περιοδικό Σινεμά, είχε κάποιες αισθηματικές περιπέτειες που σκόρπισαν γέλιο στους φίλους του - αν όχι και στον ίδιο. Πήγε στρατό κανονικά στα σύνορα και διατήρησε μια καλή σχέση με την οικογένεια του, την οποία αισθάνεται πως διάφορες φορές έφερε σε δύσκολη θέση. Κείμενο με την υπογραφή του πρωτοδημοσιεύτηκε στο Φίλαθλο το 1992. Επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα το 1998, δούλεψε για πολλούς (αφού δυσκολεύεται να πει όχι), και κάποιοι, αν όχι και όλοι, τον πλήρωσαν κι έμειναν και ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Σήμερα πλέον εργάζεται στον Sport Fm (όπου έχει κλείσει εικοσαετία) και στη Sportday. Επαίρεται ότι λίγοι έχουν δει περισσότερο ποδόσφαιρο από τον ίδιο και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό γιατί είναι μέλος της γενιάς που απόλαυσε τους μεγαλύτερους σε όλα τα σπορ. Δεν είναι παντρεμένος, αλλά θαυμάζει όσους βρίσκουν το κουράγιο να το κάνουν. Αντίθετα από πολλούς φίλους του δεν πληρώνει διατροφές. Ελπίζει ότι δεν έχει παιδιά. Απειλεί ότι θα γράφει όσο υπάρχουν άνθρωποι που τον διαβάζουν, είτε συμφωνώντας είτε διαφωνώντας.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος – πράγμα για το οποίο γνωστοί και φίλοι του διαφωνούν. Θεωρεί ότι για όλα του τα προβλήματα φταίει η κακιά η μοίρα αλλά και ότι όταν ήταν μικρός είχε μαγευτεί από τη φράση «μην κάνεις ποτέ σήμερα, ότι μπορείς να αναβάλεις για αύριο»: έκτοτε όλα στη ζωή του τα έκανε καθυστερημένα – ακόμα και κι αυτό το blog θα πρεπε να το έχει κάνει οκτώ τουλάχιστον χρόνια πριν. Δεν έχει πάντως παράπονα από τη ζωή του, ούτε και απωθημένα. Πέρασε ωραία παιδικά χρόνια διαβάζοντας πολλά και σοβαρά (Μπλέκ, Αγόρι, Μarvel Comics κι αργότερα Βαβέλ, Παρά πέντε, πολύ Αλέξανδρο Δουμά και αρκετό Ιούλιο Βέρν πριν τον κερδίσουν τα αστυνομικά), απέκτησε τους σωστούς φίλους κυρίως γιατί του άρεσε να κάνει παρέα με μεγαλύτερους. Μεγαλώνοντας σπούδασε, έζησε πολύ στο εξωτερικό, είδε εκατοντάδες ταινίες κι έγραφε και στο περιοδικό Σινεμά, είχε κάποιες αισθηματικές περιπέτειες που σκόρπισαν γέλιο στους φίλους του – αν όχι και στον ίδιο. Πήγε στρατό κανονικά στα σύνορα και διατήρησε μια καλή σχέση με την οικογένεια του, την οποία αισθάνεται πως διάφορες φορές έφερε σε δύσκολη θέση. Κείμενο με την υπογραφή του πρωτοδημοσιεύτηκε στο Φίλαθλο το 1992. Επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα το 1998, δούλεψε για πολλούς (αφού δυσκολεύεται να πει όχι), και κάποιοι, αν όχι και όλοι, τον πλήρωσαν κι έμειναν και ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Σήμερα πλέον εργάζεται στον Sport Fm (όπου έχει κλείσει εικοσαετία) και στη Sportday. Επαίρεται ότι λίγοι έχουν δει περισσότερο ποδόσφαιρο από τον ίδιο και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό γιατί είναι μέλος της γενιάς που απόλαυσε τους μεγαλύτερους σε όλα τα σπορ. Δεν είναι παντρεμένος, αλλά θαυμάζει όσους βρίσκουν το κουράγιο να το κάνουν. Αντίθετα από πολλούς φίλους του δεν πληρώνει διατροφές. Ελπίζει ότι δεν έχει παιδιά. Απειλεί ότι θα γράφει όσο υπάρχουν άνθρωποι που τον διαβάζουν, είτε συμφωνώντας είτε διαφωνώντας.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη