Ανδρέας Γαβριηλίδης

Ανδρέας Γαβριηλίδης

Ο Dr Ανδρέας Γαβριηλίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής έχοντας την ευθύνη του μαθήματος της "Διδακτικής της Καλαθοσφαίρισης". Είναι διδάκτορας της Αθλητικής Ψυχολογίας και συγγραφέας δύο βιβλίων Καλαθοσφαίρισης. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα ξένα και Ελληνικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος ως ομιλητής ή διοργανωτής σε δεκάδες επίσης διεθνή συνέδρια. Τόσο τα βιβλία του, όσο και οι επιστημονικές του εργασίες πραγματεύονται κυρίως τη βελτίωση της απόδοσης των νεαρών καλαθοσφαιριστών στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με την ενεργοποίηση ταυτόχρονα κάποιων ψυχολογικών παραγόντων που ενυπάρχουν στον αθλητή. Ο συγγραφέας είναι επίσης μέλος της I.S.F. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού) με υπευθυνότητα στην καλαθοσφαίριση και από το 1999 μέχρι σήμερα έχει συνδιοργανώσει έξι (6) Παγκόσμια μαθητικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης. Υπήρξε διεθνής καλαθοσφαιριστής του Α.Ο. Παγκρατίου, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να στραφεί από νωρίς στην προπονητική και κυρίως στον τομέα των νέων καλαθοσφαιριστών.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Dr Ανδρέας Γαβριηλίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής έχοντας την ευθύνη του μαθήματος της “Διδακτικής της Καλαθοσφαίρισης”. Είναι διδάκτορας της Αθλητικής Ψυχολογίας και συγγραφέας δύο βιβλίων Καλαθοσφαίρισης. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα ξένα και Ελληνικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος ως ομιλητής ή διοργανωτής σε δεκάδες επίσης διεθνή συνέδρια. Τόσο τα βιβλία του, όσο και οι επιστημονικές του εργασίες πραγματεύονται κυρίως τη βελτίωση της απόδοσης των νεαρών καλαθοσφαιριστών στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με την ενεργοποίηση ταυτόχρονα κάποιων ψυχολογικών παραγόντων που ενυπάρχουν στον αθλητή. Ο συγγραφέας είναι επίσης μέλος της I.S.F. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού) με υπευθυνότητα στην καλαθοσφαίριση και από το 1999 μέχρι σήμερα έχει συνδιοργανώσει έξι (6) Παγκόσμια μαθητικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης. Υπήρξε διεθνής καλαθοσφαιριστής του Α.Ο. Παγκρατίου, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να στραφεί από νωρίς στην προπονητική και κυρίως στον τομέα των νέων καλαθοσφαιριστών.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη