Χρονόμετρο ACCUSPLIT S1XLBK

Χρονόμετρο ACCUSPLIT S1XLBK

16,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 30025

Περίληψη

Χρονόμετρο για τον επαγγελματία στην Φυσική Αγωγή. Αυτό το οικονομικό χρονόμετρο διαθέτει λειτουργίες και χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για μετρήσεις με χαμηλό κόστος. Είναι ιδανικό για γενική χρονομέτρηση, ιδιαίτερα στον τομέα της Φυσικής Αγωγής και για απλά αγωνίσματα. Έχει ιδιαίτερα προσιτή τιμή, εργονομικό σχεδιασμό ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 1,5 έτος.

  • Λειτουργία 3 πλήκτρων
  • Οθόνη 1 σειράς
  • Χρονόμετρο (Ενδιάμεσος χρόνος split)
  • Πιάσιμο 2 χρόνων στον τερματισμό
  • Ώρα, Ημερομηνία, Αλάρμ
  • Αδιάβροχο έως 30 μέτρα
  • Μικρές διαστάσεις

Δείτε τον συγκριτικό πίνακα για τα χρονόμετρα Accusplit στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη