Χρονόμετρο ACCUSPLIT A601X

Χρονόμετρο ACCUSPLIT A601X

29,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 30035

Περίληψη

Eίναι το πιο δημοφιλές και ανθεκτικό χρονόμετρο για απλή χρονομέτρηση. Με το ξεχωριστό και εργονομικό σχεδιασμό του είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από όποιον ασχολείται με τα σπορ και διαθέτει πολλούς επαίνους για την ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και την στεγανότητά του.

Τα μεγάλα ψηφία για εύκολη ανάγνωση το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

Το A601X διαθέτει δυνατότητα καταγραφής στιγμιαίου χρόνου (split), χρόνου τερματισμού για τον 1ο και τον 2ο και λειτουργίες Ώρας και Ημερομηνίας.

  • 2 πλήκτρα (start, split) &mode
  • 1 Σειρά με μεγάλα ψηφία

Στιγμιαίος-χρόνος split /

Τρέχων συνολ.χρόνος (μετά το release)

  • Ώρα, Ημερομηνία
  • Αδιάβροχο έως 30 μέτρα
  • Μεγάλη ανθεκτικότητα

Δείτε τον συγκριτικό πίνακα για τα χρονόμετρα Accusplit στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη