Βιοκινητική της αθλητικής κίνησης

Βιοκινητική της αθλητικής κίνησης

Ηρακλής Κόλλιας

29,70

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 8088

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Έγινε προσπάθεια ώστε οι έννοιες να γίνονται εύκολα αντιληπτές απ’ τον αναγνώστη, χωρίς ιδιαίτερη προηγούμενη γνώση μαθηματικών ή φυσικής. Σε μερικά σημεία αυτό επιτεύχθηκε· σε άλλα ίσως όχι. Για να καλυφθούν κάποια κενά γράφτηκε το παράρτημα με βασικά στοιχεία άλγεβρας, τριγωνομετρίας, της γεωμετρίας, απαραίτητα για τον αναγνώστη, ξεχασμένα ίσως από το φοιτητή.

Κλείνοντας τον πρόλογο, θέλω να πιστεύω και φυσικά το εύχομαι, ότι το βιβλίο θα πετύχει τον σκοπό του. Η εμπέδωση της γνώσης των βασικών αρχών της βιοκινητικής στον μελλοντικό γυμναστή ή και προπονητή. Για το μελλοντικό βιοκινητικό ας είναι η αρχή μιας νέας γνώσης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-960-602-132-9
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 456g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη