Βασικές αρχές της προπόνησης με αντίσταση

Βασικές αρχές της προπόνησης με αντίσταση

Thomas R. Baechle, W. Earle

85,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αναθεωρημένη έκδοση, εμπλουτισμένη με περισσότερες από 300 έγχρωμες φωτογραφίες. Η Δεύτερη Έκδοση του βιβλίου “Βασικές αρχές της προπόνησης με αντίσταση” περιέχει ό, τι θα χρειαστείτε για την επίτευξη των προσωπικών στόχων και των επαγγελματικών επιδιώξεών σας στον τομέα της μυϊκής ενδυνάμωσης.

Αν προετοιμάζεστε για τις εξετάσεις πιστοποίησης ως “Ειδικός της Προπόνησης Δύναμης”, αυτό το βιβλίο αποτελεί την κύρια πηγή προετοιμασίας, γιατί περιέχει τις πιο ενημερωμένες και αναλυτικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Όσοι προετοιμάζεστε για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης της NSCA, ως Προσωπικός Προπονητής, θα βρείτε το βιβλίο αυτό, το οποίο αναπτύχθηκε από την επιτροπή πιστοποίησης της NSCA, ως την πλέον αξιόπιστη πηγή.

Οι φοιτητές, οι προπονητές, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες στη μυϊκή ενδυνάμωση, οι προσωπικοί προπονητές, οι προπονητές αθλητών καθώς και οι άλλοι επαγγελματίες της αθλητικής επιστήμης, θα βρουν στο βιβλίο αυτό αναλυτικές πληροφορίες για το θεωρητικό υπόβαθρο της μυϊκής ενδυνάμωσης, την αξιολόγηση της μυϊκής δύναμης, την τεχνική εκτέλεσης των ασκήσεων, το σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος και τη διαχείριση των εγκαταστάσεων εκγύμνασης.

Η Δεύτερη Έκδοση του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, για τη συγγραφή της οποίας συνεργάστηκαν 28 επαγγελματίες της αθλητικής επιστήμης, έχει ότι χρειάζεστε για την πλήρη κατανόηση της λογικής και των τεχνικών που χρειάζονται για το σχεδιασμό ασφαλών και αποτελεσματικών προγραμμάτων προπόνησης μυϊκής ενδυνάμωσης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2009
Μετάφραση Γιώργος Γεωργιάδης, Γεράσιμος Τερζής
ISBN 9789603999249
Σελίδες 792
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη