Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματος σας

Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματος σας

Peter D’ Adamo

20,38 18,26

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 3521

Περίληψη

‘Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι το μυστικό για μια υγιή, σφριγηλή και χωρίς ασθένειες ζωή είναι τόσο απλό όσο το να γνωρίζετε τον τύπο του αίματός σας;’ ρωτάει ο Dr. Peter D’ Adamo, και στο βιβλίο ‘Τρώτε Σωστά Σύμφωνα με τον Τύπο του Αίματός Σας’, μας υποδεικνύει τη λύση με απλό τρόπο.

Αν υποψιαστήκατε ποτέ ότι ή διατροφή ή η άσκηση δεν πρέπει να είναι οι ίδιες για όλους, έχετε δίκιο. Πράγματι, οι τροφές που απορροφώνται πλήρως από τον κάθε οργανισμό και ο τρόπος που το σώμα καθενός αντιδρά στο άγχος διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αίματός του.

Ο τύπος του αίματος εκφράζει τη χημεία του σώματός σας. Είναι το κλειδί για την εξερεύνηση των μυστηρίων που σχετίζονται με την αρρώστια, τη μακροζωία, την υγεία και τη φόρμα και τη συναισθηματική δύναμη. Καθορίζει την επιρρέπειά σας στις ασθένειες, τις τροφές που πρέπει να τρώτε καθώς και τους τρόπους να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μόλις πρόσφατα άρχισαν να ενώνονται όλα τα κομμάτια του επιστημονικού και κλινικού παζλ.

Ο Dr. D’ Adamo πέρασε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ερευνώντας τη σύνδεση μεταξύ του τύπου του αίματος, των τροφών και των ασθενειών, και η έρευνά του βασίζεται στα τριάντα χρόνια εργασίας του πατέρα του. Τώρα ο Dr. D’ Adamo προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εξασφάλισης της υγείας σας, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που είναι το σωστό για τον τύπο του αίματός σας.

Στο ‘Τρώτε Σωστά Σύμφωνα με τον Τύπο του Αίματός Σας’, μας υποδεικνύει: Ποιες τροφές, μυρωδικά, αφεψήματα και καρυκεύματα σας βοηθούν, ανάλογα με τον τύπο του αίματός σας, να διατηρήσετε άριστη υγεία και ιδανικό βάρος. Ποιες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής να προτιμάτε ή να αποφεύγετε. Ποια φάρμακα έχουν την καλύτερη επίδραση στο σύστημά σας – εάν το άγχος επηρεάζει το μυικό ή το νευρικό σας σύστημα Aν η αεροβική γυμναστική και ο διαλογισμός σάς ανακουφίζουν από το άγχος – εάν το περπάτημα, η κολύμβηση

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διόπτρα
Έτος Έκδοσης 2013
Επιμέλεια Λίνα Μουστακοπούλου
Μετάφραση Γεώργιος Μπαρουξής
ISBN 978-960-364-163-6
Σελίδες 440
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
Μέρος Ι
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
Μέρος ΙΙ
ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
Μέρος ΙΙΙ
Η ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Επίλογος Α': Μια πτυχή της Γης
Επίλογος Β': Μια ιατρική ανακάλυψη για όλες τις εποχές.
Παράρτημα Α': Πίνακες ομάδων αίματος
Παράρτημα Β': Συνήθεις ερωτήσεις
Παράρτημα Γ': Ευρετήριο όρων
Παράρτημα Δ': Σημειώσεις για την ανθρωπολογία των ομάδων αίματος
Παράρτημα Ε': Οι υποομάδες αίματος
Παράρτημα Ζ': Παραπομπές

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)