Τρίποδο για πίνακες τακτικής

Τρίποδο για πίνακες τακτικής

μαζί με τσάντα μεταφοράς

22,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τρίποδο για πίνακες τακτικές διαστάσεων: 60×45 cm και 90×60 cm.

Προσοχή: Οι πίνακες 60×45 cm τοποθετούνται και κάθετα και οριζόντια, ενω οι πίνακες  90×60 cm τοποθετούται μόνο οριζόντια.

  •  Το πτυσσόμενο τρίποδο τακτικών πινάκων με 3 πόδια είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε τακτικό πίνακα.
  • Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα το τρίποδο χάρη στο μικρό του μέγεθος 56 x 9 x 9 και χάρη στην τσάντα μεταφοράς που περιλαμβάνεται. Το τρίποδο ταμπλό τακτικής στήνεται εύκολα και παρέχει μια σταθερή βάση για ταμπλό τακτικής , ώστε να μπορείτε να παρουσιάσετε με ακρίβεια τη στρατηγική του παιχνιδιού σας.
  • Η τηλεσκοπική λειτουργία σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος της βάσης (περίπου 70 – 180 cm) ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε στην προπόνηση είτε στις ημέρες των αγώνων είτε σε άλλες συναντήσεις τακτικής – με το τηλεσκοπικό τρίποδο (κινητό) έχετε πάντα πρόχειρο ένα αξιόπιστο στήριγμα για τον πίνακα τακτικής σας.
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το τρίποδο και τσάντα μεταφοράς, όχι ο πίνακας τακτικής

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεται πώς θα συναρμολογήσετε τον πίνακα.

 

 

 

 

 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη