Τρέχοντας ο Τέρι έγινε ξεφτέρι

Τρέχοντας ο Τέρι έγινε ξεφτέρι

Λευθέρης Πλακίδας

13,50

8,5018,00

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Εικονογράφηση: Ελένη Καστρινογιάννη
Επίμετρο: Δημήτρης Τζεφαλής

Στην επιστροφή από το σχολείο, ο Τέρι συναντά ένα σκυλάκι που τρέχει. Γίνονται αμέσως φίλοι. Μαζί του ανακαλύπτει τις χαρές και τους συμβολισμούς του τρεξίματος και αυτό τον βοηθά να γίνει πιο δυνατός σε κάθε πτυχή της ζωής του.

Μια ιστορία για ένα συνεσταλμένο παιδί με πολλά χαρίσματα και έναν σκύλο που έψαχνε δεύτερη ευκαιρία και αγάπη. Μια σύνδεση που ανέδειξε τις δυνάμεις τους και έδιωξε τους φόβους του.

Ένα παραμύθι για παιδιά και μεγάλους που αναζητούν κάτι παραπάνω στη ζωή, κάνοντας ένα βήμα μπροστά. Όπως στο τρέξιμο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2021
Επιμέλεια Δέσποινα Ράμμου
ISBN 978-618-5649-01-2
Σελίδες 48
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 24 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη